Noutati

  • Katie Holmes va fi sotia lui Adam Sandler in Jack si Jill

    Joi, 26 August 2010, Categoria: Noutati

    Katie Holmes va fi sotia lui Adam Sandler in Jack si Jill Katie Holmes este in negocieri pentru a juca alaturi de Adam Sandler si Al Pacino in comedia studiourilor Columbia “Jack si Jill” regizata de Dennis Dugan.
    Adam Sandler va juca in acest film un dublu rol interpretandu-l atat pe Jack, cat si pe sora sa geamana Jill care soseste in vizita la el acasa de Ziua Recunostintei si uita sa mai plece.
    Katie Holmes urmeaza sa intrepreteze rolul sotiei lui Jack (Adam Sandler), in timp ce Al Pacino va juca propriul rol.
    Filmarile sunt programate sa inceapa in luna octombrie.
    Katie Holmes nu a mai filmat in studio... mai mult
  • Dolly Parton si Queen Latifah vor canta gospel in Joyful Noise

    Miercuri, 25 August 2010, Categoria: Noutati

    Dolly Parton si Queen Latifah vor canta gospel in Joyful Noise Dolly Parton se intoarce pe marele ecran si va canta in duet cu Queen Latifah in "Joyful Noise".
    Filmul prezinta incercarea a doua femei de a opri destramarea corului gospel dintr-un mic orasel de provincie.
    Regizorul si scenaristul Todd Graff are experienta cu muzicalurile el fiind si cel care a realizat popularul film pentru adolescenti "Tabara" (2003) si intrecerea dintre trupele rock de liceeni din "Bandslam" anul trecut (2009).
    Queen Latifah va interpreta rolul mamei a doi adolescenti care se trezeste cu responsabilitatea corului de gospel Pacashau dupa... mai mult
  • Carey Mulligan si Ryan Gosling intr-un thriller de actiune

    Marti, 24 August 2010, Categoria: Noutati

    Carey Mulligan si Ryan Gosling intr-un thriller de actiune Actrita britanica Carey Mulligan ("An Education") negociaza pentru rolul principal feminin din "Drive", thriller-ul de actiune care il are drept cap de afis pe Ryan Gosling. Bryan Cranston, starul din "Breaking Bad", e si el in discutii pentru a se alatura distributiei.
    Proiectul finantat de studiourile Universal, avand la baza un roman de James Sallis, urmareste destinul unui cascador de la Hollywood (Gosling) care in timpul liber face pe soferul pentru diverse atacuri armate. Dupa ce jaful unei banci se sfarseste prost, el se trezeste cu mafia pe urme si cu iubita unui fost... mai mult
  • Angelina Jolie si dragostea in vremea razboiului

    Luni, 23 August 2010, Categoria: Noutati

    Angelina Jolie si dragostea in vremea razboiului Angelina Jolie se pregateste sa filmeze o poveste de dragoste ce se petrece in timpul razboiului din Bosnia, intre anii 1992 si 1995. Actrita, care a facut o vizita-surpriza la Sarajevo in acest weekend, a declarat ca filmarile vor incepe in toamna, avand in centru povestea unui cuplu care se cunoaste la inceputul razboiului, si urmarind efectele tragediei asupra relatiei acestora.
    "Vrem sa filmam o poveste de dragoste, nu una de razboi, si as vrea sa implic cat mai multi actori locali, din toate grupurile etnice", a declarat Jolie sambata, dupa intalnirea cu reprezentantii... mai mult
  • Mimi Branescu si Ioan Antoci - scenarii castigatoare la CNC

    Joi, 19 August 2010, Categoria: Noutati

    Mimi Branescu si Ioan Antoci - scenarii castigatoare la CNC Scenariile "Cainele Japonez" de Ioan Antoci si "Acasa La Tata", scris de Mimi Branescu, castiga alaturi de alte 3 scenarii la recenta sesiune a concursului realizat de Centrul National al Cinematografiei. Cele doua lung metraje castigatoare mentionate mai sus sunt castigatoare ale Concursului National de Scenarii initiat de HBO Romania si organizat in parteneriat cu Festivalul International de Film Transilvania, editiile 2008 si 2009.
    "Cainele Japonez" a fost castigatorul categoriei de lung metraj al editiei din 2008 a Concursului National de Scenarii initiat de HBO Romania... mai mult
  • Rose Byrne - ultima "achizitie" din franciza X-Men

    Marti, 17 August 2010, Categoria: Noutati

    Rose Byrne - ultima "achizitie" din franciza X-Men Rose Byrne, starul din serialul "Damages", se afla in negocieri pentru un rol in "X-Men First Class", urmatorul episod al francizei X-Men, produs de studiourile Fox.
    Actrita australiana ar urma sa o joace pe Moira MacTaggert, o savanta specializata in mutatiile genetice, cea de care se indragosteste Charles Xavier (rol care i-a revenit lui James McAvoy).
    Producatorii de la Fox si regizorul Matthew Vaughn se intalnesc la Londra la finele acestei luni pentru a incepe filmarile si a definitiva ultimele detalii legate de proiect, din a carui distributie mai fac parte Kevin... mai mult
  • Marian Crisan - premiat la Locarno

    Luni, 16 August 2010, Categoria: Noutati

    Marian Crisan - premiat la Locarno Lungmetrajul "Morgen", semnat Marian Crisan, si-a adjudecat patru trofee Festivalul de Film de la Locarno, desfasurat intre 4 si 14 august - este vorba de premiul special al juriului, premiul juriului ecumenic, un premiu din partea juriului tineretului si premiul Don Quijote (din partea Federatiei Internationale Cineclub).
    "Morgen" este povestea lui Nelu, un pescar amator din Transilvania, care descopera, intr-una din expeditiile sale pescaresti la granita romano-maghiara, un imigrant ilegal de origine turca. Marian Crisan a castigat si un trofeu Palme d'Or (Cannes, 2008)... mai mult
  • Thriller cu Ryan Reynolds si Denzel Washington

    Vineri, 13 August 2010, Categoria: Noutati

    Thriller cu Ryan Reynolds si Denzel Washington Ryan Reynolds e candidatul cel mai probabil pentru un rol alaturi de Denzel Washington in thriller-ul "Safe House". Filmul urmareste povestea unui agent CIA (Reynolds) care supravietuieste unui atac asupra uneia din casele conspirative ale agentiei, si incearca sa duca un prizonier periculos (Washington) catre un alt refugiu.
    Proiectul finantat de Universal Studios va fi regizat de catre Daniel Espinosa dupa un scenariu semnat David Guggenheim. Pentru rolul lui Reynolds au mai dat probe Tom Hardy, Zac Efron, James McAvoy, Shia LaBeouf si Sam Worthington, iar decizia finala ... mai mult
  • Blake Lively si Scarlett Johansson lupta pentru acelasi rol

    Joi, 12 August 2010, Categoria: Noutati

    Blake Lively si Scarlett Johansson lupta pentru acelasi rol Blake Lively si Scarlett Johansson se lupta pentru un rol din thriller-ul SF "Gravity", regizat si scris de Alfonso Cuaron, in distributia caruia singulul nume confirmat pana acum este cel al lui Robert Downey Jr. Cele doua actrite au dat mai multe probe in ultimele saptamani, iar decizia va fi luata pana la finele acestei luni.
    Filmul prezinta povestea unor astronauti care ies in spatiu pentru a repara telescopul Hubble dar sunt accidentati de o avalansa de gunoaie - resturi de sateliti care orbiteaza in jurul Pamantului.
    Scenariul s-a aflat initial pe masa celor de... mai mult
  • Carla Bruni - invitata sa joace in C.S.I.

    Marti, 10 August 2010, Categoria: Noutati

    Carla Bruni - invitata sa joace in C.S.I. Carla Bruni, Prima Doamna a Frantei, a fost invitata sa apara intr-un episod special de doua ore din serialul "CSI - Crime si Investigatii", care va fi turnat la Paris, anunta telegraph.co.uk.
    Sotia presedintelui Sarkozy, in varsta de 42 de ani, a primit rolul dupa ce le-a trimis producatorilor de la Hollywood o scrisoare in care a declarat ca "adora serialul", sustine Carol Mendelsohn, producatorul executiv.
    Cu o cariera de succes in modeling si muzica, Bruni a incheiat recent filmarile pentru un rol de mica anvergura in cel mai recent film semnat Woody Allen, ... mai mult
  
asdasd