Noutati

  • Shooting Beauty la Centrul Ceh

    Luni, 12 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Shooting Beauty la Centrul Ceh Seria Documentary Mondays de la Centrul Ceh va asteapta diseara cu Shooting Beauty, povestea motivationala a unui fotograf de moda in ascensiune, pe nume Courtney Bent, a carei cariera ia o intorsatura neasteptata cand descopera o lume de o frumusete ascunsa intr-un centru de persoane cu dizabilitati majore.
    Shooting Beauty-everyone deserves a shot, USA, 2009, 62 min.
    Regie: George Kachadorian
    Productie: George Kachadorian, Chris Wolfe, Courtney Bent
    Muzica: Faith Soloway, Eric Schmider, Parker Bent, A.C. McWipey
    Filmata de-a lungul unui deceniu,... mai mult
  • Bad Boy Denzel

    Vineri, 9 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Bad Boy Denzel Denzel Washington este in negocieri pentru rolul principal din thrillerul de spionaj "Safe House" ce va fi produs de studiourile Universal Pictures.
    Filmul urmareste povestea unui supravietuitor al unui atac terorist asupra unui refugiu al CIA, care incearca sa duca un prizonier periculos (Washington) catre o alta casa conspirativa a agentiei. Denzel are din nou un rol negativ, dupa prestatia din "Training Day" care i-a adus un Oscar in 2001.
    Daniel Espinosa ("Snabba Cash") va regiza pelicula, dupa un scenariu de David Guggenheim. ... mai mult
  • Filme scurte de vacanta la ShortsUP Open Air

    Joi, 8 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Filme scurte de vacanta la ShortsUP Open Air Sambata, 17 iulie, de la 21.00, la Cinema Uranus, ShortsUP, cu sprijinul Vodafone Romania, prezinta filmele scurte la care publicul a ras si a plans intr-un an cat altii in zece. Cele mai populare scurtmetraje proiectate la evenimentele ShortsUP in 2009 – 2010 se intalnesc sub cerul liber, in ultimul eveniment din acest sezon, inainte de vacanta.
    Daca la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte de luna trecuta selectia au facut-o juriile internationale ale marilor festivaluri de film, la evenimentul de sambata, publicul e cel care a ales, de-a lungul unui an de evenimente. Va fi un... mai mult
  • Experiment social pe YouTube cu Ridley Scott si Kevin Macdonald

    Joi, 8 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Experiment social pe YouTube cu Ridley Scott si Kevin Macdonald Regizorii Ridley Scott si Kevin Macdonald si-au unit fortele cu YouTube pentru a crea ceea ce au numit "primul documentar de lung-metraj cu continut de la utilizatori". Intitulat "Life in a day", proiectul va include materiale filmate pe 24 iulie si incarcate pe YouTube de utilizatori din toata lumea, iar premiera va avea loc in 2011, la Festivalul de Film de la Sundance.
    Macdonald ("State of Play", "The Last King of Scotland") va fi regizorul peliculei, compiland si editand materialele cele mai interesante. Utilizatorii ale caror contributii vor aparea in rezultatul final... mai mult
  • Best Of Anim'est - in weekend la Tago Mago Club

    Miercuri, 7 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Best Of Anim'est - in weekend la Tago Mago Club Scurt metrajele premiate in 2008 si 2009 la Festivalul International de Film de Animatie Anim'est vin pe 9 si 10 iulie la Tago Mago Club (str. Sperantei, nr. 21), in cadrul unor proiectii speciale cu intrare libera. Publicul bucurestean va putea, astfel, sa se reconecteze la atmosfera celui mai important festival de film de animatie din Romania, a carui editie cu numarul cinci va ava loc in perioada 8-17 octombrie 2010 la Bucuresti, respectiv 22-24 octombrie 2010 la Cluj-Napoca.
    Vineri, 9 iulie, la ora 21:00, la Tago Mago Club vin cele mai bune filme de scurt metraj din... mai mult
  • Gina Gershon si minaretele din New York

    Marti, 6 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Gina Gershon si minaretele din New York Gina Gershon, Danny Glover si Robert Patrick sunt capetele de afis din distributia filmului independent "Five Minarets in New York", debutul in limba engleza al regizorului si scenaristului Mahsun Kirmizigul, cel care a reprezentat Turcia la Oscarurile de anul trecut cu "I Saw the Sun".
    Gershon o va interpreta pe Maria, sotia unui om de stiinta turc arestat pe nedrept de catre autoritatile federale in urma unor acuzatii de crima. In prezent actrita filmeaza "The Exodus of Charlie Wright", un policier produs de Maya Entertainment, si a aparut alaturi de Helen Mirren si Joe... mai mult
  • Film, muzica si rock'n'roll in Vama Veche: Filmstock

    Luni, 5 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Film, muzica si rock'n'roll in Vama Veche: Filmstock Stufstock aduce un nou proiect in Vama Veche: Filmstock, un prim pas catre un festival de film integrat in conceptul Stufstock, precum si un nou mod in care cultura cinematografica este privita relaxat, intr-un mediu informal, si apreciata pentru ceea ce este, sub motto-ul "rock'n roll si film".
    Filmstock va avea loc pe terasa Hand din Vama, in perioada 16 - 18 august, si se va bucura de atmosfera de festival a Stufstock-ului, oferind proiectii speciale, retrospective ale unor festivaluri din Romania, workshop-uri pentru cei interesati de cinema, cu participarea... mai mult
  • Faceti cunostinta cu noul Spider Man!

    Vineri, 2 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Faceti cunostinta cu noul Spider Man! Andrew Garfield este noul Peter Parker in cel de-al patrulea episod al francizei "Spider Man" care va fi regizat de Marc Webb si lansat in format 3D in iulie 2012.
    Pelicula intra in productie in decembrie si are la baza un scenariu semnat James Vanderbilt.
    Garfield, care implineste 27 de ani in august, s-a nascut in Los Angeles si a crescut in Marea Britanie, iar in 2008 a castigat un premiu Bafta pentru rolul sau din drama "Boy A". In competita pentru rolul din "Spider Man", Andrew i-a devansat pe Logan Lerman ("Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief"),... mai mult
  • Meryl Streep - Doamna de Fier?

    Joi, 1 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Meryl Streep - Doamna de Fier? Meryl Streep se afla in negocieri pentru un rol in "Thatcher", pelicula biografica bazata pe "Doamna de Fier" a Marii Britanii ce ar urma sa fie regizata de Phyllida Lloyd ("Mamma Mia!"). Jim Broadbent il va interpreta pe Denis, sotul controversatei Margaret Thatcher, iar filmul va fi produs de Pathe si BBC Films.
    Actiunea se petrece in 1982 si o urmareste pe Thatcher incercand sa-si salveze cariera politica in zilele care au precedat razboiul din Insulele Falkland. Conflictul a durat 2 luni si jumatate si a constituit un punct de cotitura in activitatea primului-ministru... mai mult
  • TIFF la Uranus 144

    Miercuri, 30 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    TIFF la Uranus 144 Cinefilii bucuresteni au parte de o veste buna: in iulie si august, Uranus 144 va gazdui o selectie a celor mai bune filme de la TIFF. Amplasat aproape de centrul Bucurestiului, Uranus 144 (situat intre Casa Poporului si Piata de flori George Cosbuc) este cea mai noua destinatie pentru cei care vor sa-si petreaca timpul liber intr-un mod inedit si interesant.
    Cunoscut in 2007 sub denumirea de E-Uranus, spatiul in care publicul s-a bucurat de proiectii de film sub clar de luna devine in 2010 Uranus 144, un loc special in care se imbina divertismentul si cultura. Pe langa... mai mult
  
asdasd