Experiment social pe YouTube cu Ridley Scott si Kevin Macdonald

Joi, 8 Iulie 2010, Categoria: Noutati

Experiment social pe YouTube cu Ridley Scott si Kevin Macdonald Regizorii Ridley Scott si Kevin Macdonald si-au unit fortele cu YouTube pentru a crea ceea ce au numit "primul documentar de lung-metraj cu continut de la utilizatori". Intitulat "Life in a day", proiectul va include materiale filmate pe 24 iulie si incarcate pe YouTube de utilizatori din toata lumea, iar premiera va avea loc in 2011, la Festivalul de Film de la Sundance.

Macdonald ("State of Play", "The Last King of Scotland") va fi regizorul peliculei, compiland si editand materialele cele mai interesante. Utilizatorii ale caror contributii vor aparea in rezultatul final vor fi co-regizorii filmului, iar 20 dintre ei vor fi invitati la Sundance pentru lansare.

Producatorii Scott Free si Rick Smolan (directorul organizatiei "Against All Odds Prods." din California, specializata in executia proiectelor de mare anvergura) vor distribui camere de filmat in regiuni izolate ale globului pentru a se asigura ca filmul este reprezentativ pentru toata populatia, efort sprijinit de LG Electronics in cadrul campaniei "Life's Good".

"Life in a Day e o capsula a timpului care va arata generatiilor viitoare cum se traia in 2010. E un experiment social unic, si nu exista o modalitate mai buna de a obtine o cantitate suficienta de material decat a implica comunitatea online in efortul nostru" a declarat Macdonald.

Detalii despre proiect si cum puteti deveni parte din el puteti gasi pe www.youtube.com/lifeinaday.
  
asdasd