Leo DiCaprio alias Maurizio Gucci

Vineri, 23 Octombrie 2009, Categoria: Noutati

Leo DiCaprio alias Maurizio Gucci Urmatorul proiect al regizorului Ridley Scott are ca subiect viata lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului celebrei case de moda, si influenta sa asupra imperiului Gucci in anii '80. Maurizio si-a vandut in 1993 toate actiunile pe care le detinea in firma familiei sale, ele fiind preluate de o firma de investitii din Bahrein pentru o suma de circa 170 milioane de dolari. La un an si jumatate dupa tranzactie, Maurizio a fost impuscat mortal de un asasin platit, iar fosta sa sotie, Patrizia Reggiani, a fost condamnata pentru punerea la cale a crimei.

Charles Randolf (The Interpreter) se va ocupa de scenariu, iar pentru rolurile principale (Maurizio si Patrizia) sunt vizati Leonardo DiCaprio si Angelina Jolie.

Scott, care se afla in faza de post-productie la "Robin Hood", filmul avandu-l in rolul principal pe Russell Crowe, a purtat indelungi negocieri cu cei doi actori, insa nici unul nu a confirmat oficial implicarea in proiect. Inca nu s-a stabilit o data certa pentru inceperea filmarilor, dar studiourile Fox spera ca acestea sa demareze la inceputul lui 2010.
  
asdasd