Miauuu, Angelina!

Miercuri, 30 Iulie 2008, Categoria: Noutati

Miauuu, Angelina! Angelina Jolie, care a dat nastere unei adorabile perechi de gemeni la inceputul lunii iulie, este in negocieri cu producatorii viitorului film din seria Batman pentru rolul seducatoarei Catwoman.

Julie Newmar, interpreta aceluiasi rol in serialul de televiziune "Batman", difuzat la finele anilor '60, considera ca Jolie ar fi o alegere buna pentru partitura Catwoman, scrie Telegraph.

"Angelina ar stapani de minune rolul. Prietenii mei din industria filmului mi-au spus ca ea discuta deja detalii despre casting. Inteleg perfect de ce este interesata: Catwoman este unica dragoste adevarata a lui Batman", spune Newmar, acum in varsta de 74 de ani.

Printre actritele care au interpretat aceeasi partitura de-a lungul timpului se mai numara Eartha Kitt, Lee Meriwether, Michelle Pfeiffer si Halle Berry.

Aparuta initial in benzile desenate "Batman", Catwoman era pasionata de jafuri, si o adversara redutabila a omului liliac, insa incepand cu anii '90, personajul a capatat accente de anti-eroina, pierzandu-si "calitatile" de raufacatoare.
  
asdasd