Postere cu Angelina Jolie - interzise in Marea Britanie

Miercuri, 3 Septembrie 2008, Categoria: Noutati

Postere cu Angelina Jolie - interzise in Marea Britanie Afisele de promovare a ultimului film lansat de Angelina Jolie, "Wanted", au fost interzise in Marea Britanie de catre Advertising Standards Authority pe motiv ca promoveaza armele si violenta. Posterele respective ii infatiseaza pe Angelina si pe partenerul ei din film, James McAvoy, inarmati si pozand in diverse ipostaze, montate asemenea unei benzi desenate.

Una dintre imagini o infatisa pe Angelina Jolie insinsa pe capota unei masini, cu o arma in mana, langa textul "Am condus prin noapte cu viteza ametitoare, distrugand totul in calea noastra - bine ai venit in Fraternitate. Suntem o echipa de asasini, armele sortii. Omoara unul, salveaza o mie". Conform A.S.A, un alt text de pe afis ("Acum sase saptamani eram exact ca tine... apoi am cunoscut-o pe ea, si viata mi s-a schimbat pentru totdeauna") sugereaza ca existenta personajului lui McAvoy s-a schimbat in bine dupa ce a devenit asasin, fapt ce ar instiga la comportament anti-social si la violenta.

Autoritatea britanica a primit un numar de 18 plangeri din partea publicului referitoare la aceste postere si a decis interzicerea expunerii lor in public in forma actuala.
  
asdasd