Jolie - un spion mai convingator decat Tom Cruise

Marti, 12 August 2008, Categoria: Noutati

Jolie - un spion mai convingator decat Tom Cruise Proiectul filmului "Edwin A. Salt" va fi refacut in urma unor schimbari majore in distributie: Tom Cruise, cel care era asteptat sa interpreteze rolul principal, va fi inlocuit de Angelina Jolie, dupa cum anunta editia online a Variety. Frumoasa actrita va juca rolul unui agent CIA care, acuzat ca ar fi spion rus, se lupta sa-si dovedeasca nevinovatia.

Filmul produs de Columbia Pictures va fi regizat de Philip Noyce, scenariul ii apartine lui Kurt Wimmer iar productia este semnata Lorenzo di Bonaventura si Sunil Perkash.

Desi Cruise a flirtat cu acest proiect, se pare ca Jolie si-a dat deja acordul pentru refacerea scenariului. Anumite surse declara ca nu e nevoie de modificari radicale pentru rolul divei de la Hollywood, care deja si-a demonstrat talentul ca actrita de filme de actiune in "Wanted" sau "Mr. and Mrs. Smith".

Cel mai probabil proiectul "Edwin A. Salt" va suferi o schimbare de nume, si va reprezenta prilejul ideal pentru intoarcerea actritei pe marile ecrane, dupa o perioada de pauza datorata nasterii celor doi gemeni. Jolie este programata sa apara si in drama "Atlas Shrugged", o adaptare dupa romanul lui Ayn Rand, iar la sfarsitul lunii octombrie este va fi lansat si filmul "The Changeling" in regia lui Clint Eastwood.
  
asdasd