Noutati

  • Cinemateca Astra Film 2010 prezinta Papusarul

    Luni, 15 Noiembrie 2010, Categoria: Noutati

    Cinemateca Astra Film 2010 prezinta Papusarul Cinemateca Astra Film 2010 prezinta joi, 18 noiembrie 2010 de la orele 14.00 filmul Donkey in Lahore - Papusarul, regia Faramarz K-Rahber, 2007, 117 minute.
    Ce te faci daca esti un papusar australian, irecuperabil indragostit de o fata musulmana pakistaneza din Lahore? O ceri de sotie si speri sa-ti spuna imediat "da"?
    Lucrurile n-au fost atat de simple pentru Brian, care a intalnit-o pe Amber la un spectacol de teatru de papusi intr-un turneu in Pakistan si s-a indragostit de ea la prima vedere. Amber era gata sa se casatoreasca cu Brian, dar familia ei n-a fost deloc... mai mult
  • Portretul rezistentei anticomuniste se lanseaza in cinematografele din Romania

    Joi, 11 Noiembrie 2010, Categoria: Noutati

    Portretul rezistentei anticomuniste se lanseaza in cinematografele din Romania Portretul luptatorului la tinerete, filmul care incearca sa recupereze o parte importanta a istoriei Romaniei, se lanseaza in cinematografe din 19 noiembrie. Lungmetrajul de debut al lui Constantin Popescu va avea parte de o premiera de gala la Cinema Studio din Capitala, pe 18 noiembrie, de la ora 19.30, in prezenta regizorului si a echipei.
    Pelicula va fi lansata simultan in Bucuresti, Iasi si Cluj, urmand a fi proiectata ulterior si in Fagaras, Constanta, Craiova, Timisoara, Arad, Oradea sau Baia Mare.
    Portretul luptatorului la tinerete a fost prezentat in premiera... mai mult
  • Leonardo DiCaprio va juca rolul unui criminal in serie in filmul Devil

    Marti, 2 Noiembrie 2010, Categoria: Noutati

    Leonardo DiCaprio va juca rolul unui criminal in serie in filmul Devil Leonardo DiCaprio va deveni ucigas in serie in filmul Devil, o adaptare dupa romanul "The Devil in the White City" de Erik Larson.
    Actorul va fi si producatorul acestui film.
    Filmul prezinta povestea vietii a doi barbati care au transformat Targul International din Chicago-ul anului 1983 in locul lor "de joaca".
    Arhitectul responsabil cu constructia targului, Daniel H. Burnham, se loveste de nenumarate obstacole in incercarea sa de a construi celebrul "White City" in jurul caruia este construit targul.
    Leonadro DiCaprio va juca rolul celuilalt barbat,... mai mult
  • Haven, sezonul 2

    Joi, 21 Octombrie 2010, Categoria: Noutati

    Haven, sezonul 2 Haven, serialul original SyFy (Sci Fi) Universal de la producatorul independent Entertainment One (eOne), a fost reinnoit cu sezonul al doilea. Productia noului sezon de 13 episoade va incepe in Nova Scotia in primavara lui 2011, iar premiera va avea loc in vara lui 2011.
    Haven, cu Emily Rose, este bazat pe romanul celebrului autor, Stephen King, “The Colorado Kid”. Serialul o infatiseaza pe Audrey Parker, agent FBI, ce primeste o slujba in oraselul Haven, Maine si descopera la scurt timp secretele numeroase ale orasului. Un refugiu vechi pentru oamenii cu o serie de... mai mult
  • Angelina filmeaza la Sarajevo

    Marti, 19 Octombrie 2010, Categoria: Noutati

    Angelina filmeaza la Sarajevo Celebra actrita Angelina Jolie a recastigat dreptul de a filma o parte a viitorul ei film in Bosnia, dupa ce autoritatile guvernului bosniac au citit scenariul filmului.
    Permisiunea de a filma in Bosnia fusese retrasa realizatorilor filmului saptamana trecuta, de catre ministerul culturii din Bosnia, care nu fusese de acord initial cu scenariul si cu locatiile stabilite de catre producatori.
    Angelina Jolie filmeaza la Budapesta cea mai mare parte a acestei productii care prezinta povestea de dragoste dintre un barbat sarb si o femeie bosniaca de religie musulmana,... mai mult
  • Film Socialism al lui Jean Luc Godard in premiera la Bucuresti

    Marti, 19 Octombrie 2010, Categoria: Noutati

    Film Socialism al lui Jean Luc Godard in premiera la Bucuresti Cea mai recenta pelicula a celebrului regizor Jean-Luc Godard, Film Socialism, este filmul-surpriza al evenimentului Les Films de Cannes à Bucarest, care se desfasoara intre 15 si 21 octombrie, la Cinema Studio.
    „O simfonie in trei parti”, cum l-a descris renumitul cineast, filmul va putea fi vizionat in premiera nationala miercuri, 20 octombrie, de la ora 19.00, la Cinema Studio.
    Film Socialism a fost proiectat anul acesta in sectiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes. O croaziera pe Mediterana, conversatii in mai multe limbi, incercarea unor parinti... mai mult
  • Ray Liotta se alatura gastii hippie din Wanderlust

    Vineri, 8 Octombrie 2010, Categoria: Noutati

    Ray Liotta se alatura gastii hippie din Wanderlust Ray Liotta se alatura si el distributiei filmului “Wanderlust" in care vor mai juca Jennifer Aniston, Paul Rudd, Malin Akerman, Alan Alda si Justin Theroux.
    Filmul este o comedie care urmareste povestea unui cuplu plictisit de viata lor banala care decide sa se mute la tara pentru a putea adopta un stil de viata hippie.
    Gurile "rele" spun ca in acest film o vom vedea pe Jennifer Aniston mai dezbracata decat de obicei si fumand marijuana. ... mai mult
  • Sandra Bullock vrea sa iasa in spatiu

    Joi, 7 Octombrie 2010, Categoria: Noutati

    Sandra Bullock vrea sa iasa in spatiu Sandra Bullock isi negociaza aparitia in filmul “Gravity", un thriller science-fiction a carui poveste fusese initial centrata in jurul unui personaj principal feminin, care trebuia sa fie Angelina Jolie.
    Povestea acestui film este una destul de complicata, intrucat filmul, al carui regizor si co-scenarist este celebrul Alfonso Cuaron (Copiii tatalui), trebuia sa fie produs initial de studiourile Universal special pentru Angelina Jolie.
    Angelina Jolie s-a retras insa din proiect cand Gravity s-a "mutat" la Warner Bros care nu a vrut sa-i plateasca interpretarea... mai mult
  • Emma Stone va fi blonda din Spider-Man 4

    Miercuri, 6 Octombrie 2010, Categoria: Noutati

    Emma Stone va fi blonda din Spider-Man 4 Emma Watson roscata din "Easy A" si "Zombieland" va juca in noul film Spider-Man 4.
    Insa, in ciuda speculatiilor care au tot circulat in lumea cinematografiei, ca ea va interpreta personajul Mary Jane Watson (deasemenea roscata) ea va interpreta rolul blondei Gwen Stacy.
    Emma Stone va juca alaturi de Andrew Garfield, actorul care il interpreteaza pe Peter Parker, alias Spider-Man in filmul regizat de Marc Webb.
    Productia filmului va incepe in luna decembrie si va fi lansata in varianta 3D pe 3 iulie 2012.
    "Chimia dintre Andrew si Emma era uluitoare si... mai mult
  • A murit Tony Curtis

    Joi, 30 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    A murit Tony Curtis Unul dintre cei mai talentati actori ai cinematografiei mondiale, Tony Curtis s-a stins din viata, astazi, la varsta de 85 de ani.
    Tony Curtis facuse o operatie de bypass pe cord in 1994 iar astazi a decedat in urma unui stop cardiac.
    Curtis si-a inceput cariera in anii ’50 si era perceput la inceput doar ca un tanar frumusel si cuceritor, insa si-a castigat pe parcursul timpului un renume de actor respectat, jucand in filme precum “The Defiant Ones” si “The Sweet Smell of Success”.
    Filmul “The Defiant Ones” i-a adus in 1958 o nominalizare la Oscar... mai mult
  
asdasd