Noutati

  • Film workshop by Spune pe scurt

    Luni, 12 Septembrie 2011, Categoria: Noutati

    Film workshop by Spune pe scurt Noul parinte al Spune pe Scurt, Asociatia Green Art Tour incepe sezonul 2011-2012 cu un nou proiect: Film Workshop. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 16-20 Septembrie, in rezervatia naturala Delta Dunarii, mai precis la Gura Portitei.
    Film Workshop are ca scop principal realizarea unui film documentar de scurt metraj (animatie stop-motion pana in 30 de minute), scris, regizat, filmat si montat de cei 20 de participanti, sub indrumarea profesorului Marius Iacob. Filmul va promova in acelasi timp 3 coordonate – 1. proiectul FILM WORKSHOP, 2. cei 20 de tineri... mai mult
  • Un nou serial tv, HAWAII FIVE-0

    Luni, 29 August 2011, Categoria: Noutati

    Un nou serial tv, HAWAII FIVE-0 Se pot intampla lucruri negative in paradisul din Hawaii? Nu si daca o echipa de elita a politiei din insule si-a asumat misiunea dificila de a apara cel de-al 50-lea stat al Americii de infractiuni si crime!
    Sezonul 1 al serialului Hawaii Five-0, format din 24 de episoade, este difuzat in premiera la Universal Channel din 5 septembrie, in fiecare luni de la 22:00.
    Filmat in peisajul unic al superbelor insule Hawaii, serialul HAWAII FIVE-0 este un remake modern al serialului clasic, avandu-l in centrul atentiei pe detectivul Steve McGarrett (Alex O'Loughlin), un ofiter... mai mult
  • Keanu Reeves vrea sa debuteze ca regizor cu un film de arte martiale

    Joi, 11 August 2011, Categoria: Noutati

    Keanu Reeves vrea sa debuteze ca regizor cu un film de arte martiale Keanu Reeves negociaza cu China Film Group si Village Roadshow Pictures pentru a obtine finantare pentru Omul din Tai Chi un film in mandarina si engleza, pe care Reeves il va regiza si in care va juca.
    Reeves este si scenaristul acestui film de arte martiale care, daca va fi realizat, va constitui debutul sau in lumea regiei.
    Alaturi de Keanu Reeves, in film va mai juca si Tiger Chen unul dintre membrii echipei de kung fu din Matrix.
    Keanu va juca in acest film rolul baiatului rau, si va avea de turnat niste scene de lupta foarte elaborate.
    Reeves si-a... mai mult
  • Schwarzenegger se intoarce in lumea filmelor

    Marti, 12 Iulie 2011, Categoria: Noutati

    Schwarzenegger se intoarce in lumea filmelor La doua luni dupa ce si-a amanat reintoarcerea la Hollywood in urma unui scandal in urma caruia a anuntat divortul de sotia sa, Arnold Schwarzenegger e pregatit sa revina pe platourile de filmare.
    Fostul actor si politician are programat sa inceapa filmarile pentru un western numit The Last Stand in luna septembrie.
    Arnold Schwarzenegger in varsta de 63 de ani va avea rolul principal in acest film, ce va fi regizat de sud-coreeanul Jee-woon Kim si care va avea premiera candva in 2012.
    Inainte de izbucnirea scandalului din luna mai, cand a recunoscut ca are un... mai mult
  • Fanii si-au luat la revedere de la Harry Potter si lumea vrajilor

    Vineri, 8 Iulie 2011, Categoria: Noutati

    Fanii si-au luat la revedere de la Harry Potter si lumea vrajilor Mii de fani au infruntat ploaia si s-au luptat cu restrictiile impuse de securitate in celebra Trafalgar Square din Londra pentru ocazia de a-si lua adio de la celebrul vrajitor Harry Potter la premiera mondiala a ultimului film din seria Harry Potter.
    Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea a doua este cel de-al optulea si ultimul film din seria ecranizarilor dupa romanele celebrei autorare J.K. Rowling, si primul realizat in 3D.
    Aventurile lui Harry, Ron si Hermione pe marile ecrane au adus studiourilor Warner Bros 6.4 miliarde de dolari din vanzarea biletelor... mai mult
  • Un spectacol exceptional transmis live in HD la The Light Cinema Liberty Center

    Miercuri, 15 Iunie 2011, Categoria: Noutati

    Un spectacol exceptional transmis live in HD la The Light Cinema Liberty Center Livada cu Visini a lui Cehov, spectacol ce se va juca pe 30 iunie, de la ora 21.00 la Teatrul National din Londra va fi transmis live in HD la The Light Cinema City.
    Dupa zece ani in strainatate, Ranyevskaya (Zoë Wanamakerse) se intoarce acasa aproape falita. Rasfatandu-se intr-o bogatie aproape inexistenta si in ciuda iminentelor obstacole din exterior, ea si fratele sau ignora solutia viabila a lui Lopakhin de a salva mosia, un taran devenit antreprenor. Astfel, ei decid sa-si scoata viata la licitatie si sa pecetluiasca soarta frumoasei livezi.
    Avand actiunea... mai mult
  • The Hobbit, doua parti, in sfarsit anuntat oficial

    Marti, 31 Mai 2011, Categoria: Noutati

    The Hobbit, doua parti, in sfarsit anuntat oficial Cele doua viitoare filme ale regizorului Peter Jackson bazate pe romanul lui J.R.R. Tolkien The Hobbit au in sfarsit titluri oficiale si date de lansare anuntate.
    Primul dintre cele doua filme, care este filmat chiar zilele acestea in Noua Zeelanda Hobbitul: O calatorie neasteptata va aparea in cinematografele de peste ocean pe 14 decembrie 2012.
    Cel de-al doilea film Hobbitul: Intracolo si iar inapoi va vedea lumina marilor ecrane pe 13 decembrie 2013, un an mai tarziu.
    Ambele filme vor fi lansate de studiourile Warner Bros.
    Cele doua filme urmeaza povestii... mai mult
  • Barbatii fac prostii si in Hangover partea a II-a

    Vineri, 27 Mai 2011, Categoria: Noutati

    Barbatii fac prostii si in Hangover partea a II-a The Hangover (Mahmureala) filmul regizat de Todd Phillips in 2009 a avut incasari de peste 468 milioane de dolari la nivel mondial, ceea ce a facut din aceasta productie cea mai de success comedie cu rating R din toate timpurile.
    Acum Phillips se intoarce cu Mahmureala II, film ce va avea zilele acestea premiera in cinematografele din Statele Unite si in multe tari din Europa.
    Ii vom revedea pe Bradley Cooper, Ed Hemls si Zach Galifianikis. Insa, de aceasta data se insoara Stu, dentistul (interpretat de Ed Helms). Unde? In Bangkok. Previzibil, se lasa cu zapaceala... mai mult
  • Bucuresti 1940, primul film color despre Capitala

    Joi, 19 Mai 2011, Categoria: Noutati

    Bucuresti 1940, primul film color despre Capitala In aceasta sambata, 21 mai, de la ora 17.00, puteti viziona primul film color despre Bucuresti, o calatorie prin cotidianul bunicilor nostri, locuitori ai unui oras "asezat la nivelul Occidentului”.
    Proiectia este gazduita de Cercul Militar National, in Sala de cinema. Filmul va fi prezentat de actorul Eusebiu Stefanescu.
    Desi surprinsa in anii tulburi ai celui de-al doilea Razboi Mondial, capitala, cu bulevarde moderne, strazi si parcuri ingrijite, oameni cu priviri relaxate, spectacole si distractii de tot felul, pastreaza un aer de normalitate greu de regasit... mai mult
  • Copiii lui Brad Pitt si ai Angelinei Jolie le influenteaza cariera

    Marti, 17 Mai 2011, Categoria: Noutati

    Copiii lui Brad Pitt si ai Angelinei Jolie le influenteaza cariera Se pare ca cei sase copii ai lui Brad Pitt si Angelina Jolie joaca un rol important in alegerile facute de parintii lor in privinta carierei si a rolurilor pe care le accepta.
    La doar o saptamana dupa ce Angelina Jolie a recunoscut ca decizia de a se implica in productia Kung Fu Panda 2 a fost influentata de copiii sau, iata ca si Brad Pitt declara ca, a stat un timp pe ganduri osciland daca sa semneze sau nu pentru rolul dau din Tree of Life tot din cauza copiilor sai.
    In acest film, care a fost intampinat cu reactii foarte variate la Festivalul de Film de la Cannes,... mai mult
  
asdasd