Noutati

  • Grey's Anatomy difuzat la Diva Universal

    Joi, 12 Ianuarie 2012, Categoria: Noutati

    Grey's Anatomy difuzat la Diva Universal Serialul american de mare succes, de doua ori premiat la Globul de Aur si detinator a altor 41 de premii si 119 nominalizari, Anatomia lui Grey, vine la Diva Universal. Sezonul 1 va avea premiera pe 23 ianuarie, difuzandu-se de luni pana vineri de la 20:00.
    Anatomia lui Grey prezinta povestea a cinci medici rezidenti de la Spitalul Grace din Seattle: Meredith Grey, Izzie Stevens, George O’Malley, Alex Karev si Cristina Yang. Pana ieri erau studenti, astazi sunt medici intr-o lume in care stagiul de practica poate fi o problema de viata si moarte.
    Daca vor... mai mult
  • Filmul de Piatra si-a ales castigatorii

    Luni, 9 Ianuarie 2012, Categoria: Noutati

    Filmul de Piatra si-a ales castigatorii Munte si filme scurte. Un public tanar, avid de o forma de arta inaccesibila si cvasi-inexistenta pana acum 3 ani, cel putin in Moldova. Editia 3.0 a festivalului anual Filmul de Piatra a ajuns la final si si-a desemnat castigatorii. Timp de 4 zile, spectatorii au umplut in fiecare dupa-amiaza pana noaptea tarziu singura sala din oras care a putut gazdui anul acesta evenimentul, cea de la Consiliul Judetean.
    Ana Ularu, Andi Vasluianu, Irina Margareta Nistor, Aurelian Nica, Virgiliu Margineanu si Ticu Lacatusu au jurizat competitia care a adunat 55 de scurtmetraje romanesti... mai mult
  • Iluminata Amy, un nou serial pe HBO

    Joi, 5 Ianuarie 2012, Categoria: Noutati

    Iluminata Amy, un nou serial pe HBO Iluminata Amy o are in prim plan pe Amy Jellicoe, directoare executiva ambitioasa a unei companii multinationale. Alegerile ei auto-distructive, atat de acasa cat si de la serviciu, au culminat cu o cadere nervoasa publica si umilitoare. Dupa ce urmeaza un tratament prelungit intr-un centru din Hawaii, Amy se intoarce la viata sa destramata, fiind determinata sa-si construiasca o existenta linistita. Dar noile sale intentii intensifica si mai mult drama din viata ei, declansand un adevarat haos in vietile celor din jurul ei.
    Laura Dern (care a jucat in "Recount", o productie... mai mult
  • Maine incepe primul festival de film al anului

    Miercuri, 4 Ianuarie 2012, Categoria: Noutati

    Maine incepe primul festival de film al anului Incepand de joi, 5 ianuarie, si pana duminica, la Piatra Neamt are loc primul festival de film al anului, cu acoperire exclusiv nationala. Daca majoritatea festivalurilor de gen se intrec in filme din toata lumea, Filmul de Piatra, aflat la a 3-a editie, isi doreste sa promoveze scurtmetrajele si regizorii tineri din Romania si Republica Moldova.
    Ana Ularu, Andi Vasluianu, Irina Margareta Nistor, Aurelian Nica, Virgiliu Margineanu si Ticu Lacatusu vor juriza filmele scurte inscrise la categoriile: Fictiune, Animatie, Experimental, Documentar, Videoclip si Sporturi Extreme.... mai mult
  • Cele mai noi filme scurte din Romania si Republica Moldova se aliniaza la start

    Miercuri, 21 Decembrie 2011, Categoria: Noutati

    Cele mai noi filme scurte din Romania si Republica Moldova  se aliniaza la start A treia editie a festivalului Filmul de Piatra si-a incheiat selectia si se pregateste de competitia finala care va avea loc intre 5 si 8 ianuarie.
    Cele 313 scurtmetraje inscrise au fost urmarite de echipa festivalului, iar 55 dintre ele au intrat in concursul final. Ana Ularu, Andi Vasluianu, Irina Margareta Nistor, Aurelian Nica, Virgiliu Margineanu si Ticu Lacatusu sunt cei care vor juriza cele 55 de filme selectate.
    E vorba despre 15 filme la categoria Fictiune, cate 10 la Animatie, Experimental si Videoclip, 9 la Documentar, si 8 in noua categorie dedicata... mai mult
  • Serialul romanesc In deriva a primit premiul pentru cel mai bun serial romanesc

    Miercuri, 7 Decembrie 2011, Categoria: Noutati

    Serialul romanesc In deriva a primit premiul pentru cel mai bun serial romanesc In deriva a primit titlul de „Cel mai bun serial romanesc” in cadrul Galei Premiilor TV Mania 2011.
    Serialul produs de HBO Central Europe in Romania a concurat alaturi de productiile romanesti Narcisa – Iubiri nelegiuite - Antena 1, Pariu cu viata - Pro TV, si Trasnitii – Prima Tv, si s-a bucurat de cel mai mare numar de voturi din partea publicului.
    Pentru a ridica premiul au fost prezenti la gala actorii: Marcel Iures, Tamara Cretulescu si Gabriela Butuc, alaturi de reprezentantii HBO.
    In deriva se concentreaza pe una dintre caracteristicile societatii... mai mult
  • Fabrica de scurt metraje prezinta 3 minute de celebritate

    Miercuri, 30 Noiembrie 2011, Categoria: Noutati

    Fabrica de scurt metraje prezinta 3 minute de celebritate Cu ocazia zilei nationale a Romaniei, Fabrica de scurt metraje prezinta un proiect special intitulat 3 minute de celebritate.
    Proiectul 3 minute de celebritate este unul menit sa incurajeze arta contemporana romaneasca, foarte consistenta si nu indeajuns cunoscuta, prin interviuri si reportaje cu diferiti artisti si creativi din zona artelor vizuale ori ale artelor spectacolului. Materialele ofera insight-uri dintr-o zona exclusivista, emergenta, prea putin familiara publicului roman si strain.
    Printre artistii prezentati in cadrul acestei editii a Fabricii de Scurt... mai mult
  • 1 decembrie vine la HBO cu filme romanesti

    Luni, 28 Noiembrie 2011, Categoria: Noutati

    1 decembrie vine la HBO cu filme romanesti De 1 decembrie, HBO sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un program special oferit telespectatorilor sai.
    Seara romanesca se anunta a fi bogata in premiere, iar cei ce vor alege HBO vor putea urmari in premiera extraordinara si in exclusivitate pe micul ecran doua scurt metraje si un lung metraj iar, pentru prima data la HBO, un concert al unei apreciate trupe romanesti.
    Seara de 1 decembrie incepe in forta la HBO: de la ora 19:00, cei aflati in fata micilor ecrane se vor putea "incalzi” cu un concert semnat byron, urmat de filmul Francesca si doua scurt... mai mult
  • Festivalul de film scurt ShortsUP, editia Street Fashion

    Miercuri, 23 Noiembrie 2011, Categoria: Noutati

    Festivalul de film scurt ShortsUP, editia Street Fashion Vineri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Dalles din capitala are loc editia lunii noiembrie a festivalului de film scurt ShortsUP. Urbanul si infatisarile sale sunt teme predilecte la majoritatea evenimentelor in care scurtmetrajele prind viata, iar subiectul acestei luni nu face exceptie: Street Fashion.
    Zicala "haina nu-l face pe om" si-a pierdut din actualitate. Avem atat de putin timp sa ne cunoastem, incat ceea ce purtam a devenit o carte de vizita. Cum aratam pe strada spune despre noi ce facem in timpul liber, cat de creativi suntem la slujba sau cat de ancorati... mai mult
  • Dupa-amiaza unui tortionar la Noul Cinematograf al Regizorului Roman

    Vineri, 18 Noiembrie 2011, Categoria: Noutati

    Dupa-amiaza unui tortionar la Noul Cinematograf al Regizorului Roman Asociatia Culturala Macondo va prezenta luni, 21 noiembrie, ora 21:00, la Filmul Dupa-amiaza unui tortionar ce va rula la Noul Cinematograf al Regizorului Roman.
    Proiectia va fi urmata de o discutie condusa de criticul de film, Florin Barbu.
    Frant Tandara, un fost tortionar in inchisorile Romaniei, este pregatit sa-si marturiseasca crimele in fata unei jurnaliste si a unui fost detinut politic. Cei doi il intalnesc in gara la Giurgiu, unde Tandara ii intampina cu flori. Dar confesiunea se confrunta cu probleme inca de la inceput: reportofonul nu functioneaza, Tandara... mai mult
  
asdasd