Noutati

  • Un nou serial in premiera la Diva Universal

    Luni, 7 Mai 2012, Categoria: Noutati

    Un nou serial in premiera la Diva Universal Numai tata sa nu fii este un serial inspirat de filmul de succes cu acelasi nume. Productia, reimaginata si actualizata, prezinta publicului numeroasa si colorata familie Braverman. Premiera primului sezon este programata la Diva Universal in data de 7 mai 2012, la ora 21:00, iar episoadele noi vor fi difuzate in fiecare zi de luni.
    La inceputul primulului sezon in centrul atentiei este Sarah Braverman (interpretata de Lauren Graham, cunoscuta si indragita de publicul din Romania datorita rolului sau din Fetele Gilmore). Ea este o mama singura stramtorata din punct de vedere ... mai mult
  • Papusarul la filmul de joi

    Miercuri, 25 Aprilie 2012, Categoria: Noutati

    Papusarul la filmul de joi Donkey in Lahore / Papusarul, este un film australian din 2009 regizat de Faramarz K-Rahber, film pe care-l puteti vedea joi, 26 aprilie, incepand cu ora 18:00 la Sala Studio, Piata Huet nr.12, Sibiu.
    Ce te faci daca esti un papusar australian irecuperabil indragostit de o fata musulmana pakistaneza din Lahore? O ceri de sotie si speri sa-ti spuna imediat  „da"? Lucrurile n-au fost atat de simple pentru Brian, care a intalnit-o pe Amber la un spectacol de teatru de papusi intr-un turneu in Pakistan si s-a indragostit de ea la prima vedere. Amber era gata sa se casatoreasca... mai mult
  • Cinci filme studentesti @ SEARA DE FILM

    Luni, 23 Aprilie 2012, Categoria: Noutati

    Cinci filme studentesti @ SEARA DE FILM Joi, 26 aprilie 2012, de la ora 18.00 la Institutul Cultural Roman, vor fi proiectate cinci filme studentesti, productii UNATC 2011, selectate si prezentate in cadrul celei de a XLII-a editii a Festivalului de film de la Tampere (Finlanda, 7-11 martie 2012).
    Alaturi de regizori, la proiectii va fi prezent si criticul de film Andrei Rus. 
    Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. ... mai mult
  • Filmul de joi - Copacul vorbitor

    Marti, 10 Aprilie 2012, Categoria: Noutati

    Filmul de joi - Copacul vorbitor Cinemateca Astra Film ne prezinta in aceasta saptamana in cadrul Filmului de joi productia americana The Speaking Tree / Copacul vorbitor, in regia Natashei de Betak.
    Filmul ne prezinta, in tonuri de sepia, destinul neobisnuit al unui barbat pe nume Deva, traind in regiunea Kutch (nord-vestul Indiei). Mama natura i-a luat mintile, in timp ce-si plimba camilele prin desert.
    Ca urmare a acestui eveniment, sotia l-a parasit, impreuna cu copilul, iar rudele sale l-au inlantuit de un copac. Dupa mai bine de un deceniu, mama natura creeaza un cutremur care distruge intreaga... mai mult
  • Castigatorul competitiei de scurt metraje Done in 60 Seconds

    Marti, 27 Martie 2012, Categoria: Noutati

    Castigatorul competitiei de scurt metraje Done in 60 Seconds Duminica, 25 martie, la gala Empire Awards a fost anuntat castigatorul competitiei de scurt-metraje Done in 60 Seconds, la care iubitorii de film, profesionisti ai cinematografiei sau amatori, au fost invitati sa inscrie remake-uri dupa filmele favorite.
    Marea castigatoare careia i s-a inmanat marele premiu pe scena festivalului este Indira Suleimenova din Kazakhstan, care a inscris in competitie un remake dupa originalul Black Swan.
    Scurtmetrajul ilustreaza obstacolele prin care trece personajul principal in incercarea de a dansa cat mai bine si epuizarea datorata... mai mult
  • Fabrica de scurt metraje - martie 2012

    Vineri, 9 Martie 2012, Categoria: Noutati

    Fabrica de scurt metraje - martie 2012 Pentru editia din aceasta luna Fabrica de scurt metraje a pregatit 90 de minute de spoturi publicitare.
    Considerate cele mai scurte "scurt metraje", spoturile publicitare pot fi asemanate cu snoavele, preluand astfel un termen din literatura, arta care sta la baza productiei de filme. Proiectiile vor fi organizate in urmatoarele locatii din tara:
    Oradea – Luni 12 Martie 2012 | Moszkva Pub | ora 20:00
    Sibiu – Marti 13 Martie 2012 | Oldies Pub | ora 21:00
    Constanta – Duminica 18 Martie 2012 | Pub For Sale | ora 20:00
    Arad – Duminica 18 Martie... mai mult
  • ShortsUP via Londra

    Miercuri, 7 Martie 2012, Categoria: Noutati

    ShortsUP via Londra Dupa ShortsUP via Paris si via Amsterdam, o alta destinatie cu scurmetraje selectate de ShortsUP si-a pregatit decolarea: ShortsUP via Londra. Duminica, 18 martie, de la 19.00 la 21.30, la Turbohalle, va asteapta o escapada perfecta cu atmosfera tipic britanica: filme scurte memorabile, live performances si mult umor made in UK. Evenimentul va fi construit ca un road movie care va trece pe la Wembley, Parliament Square, Camden, Piccadilly Circus sau Covent Garden.
    Regizorul celebrelor lungmetraje Inception sau Memento, Christopher Nolan, va fi prezent in programul ShortsUP... mai mult
  • Sat fara femei, cel mai bun documentar produs in Europa de Est

    Joi, 1 Martie 2012, Categoria: Noutati

    Sat fara femei, cel mai bun documentar produs in Europa de Est 7 filme premiate la Astra Film Festival 2011 se regasesc in programul  Cinematecii AstraFilm, in luna martie. Cinefilii vor putea viziona joi, 1 martie, Cel mai bun documentar produs in Europa de Est – SAT FARA FEMEI, o productie Croatia/Franta, in regia lui Srdjan Sarenac.
    Juriul a apreciat modul in care o problematica foarte serioasa a fost abordata cu umor, tact si multa caldura. Multe filme din festival vorbesc despre prapastia dintre rural si urban in Europa. in acest film, vedem ce inseamna aceasta prapastie prin intermediul protagonistului, care ajunge in moara ... mai mult
  • Incepe un nou sezon din serialul Sotia perfecta

    Miercuri, 22 Februarie 2012, Categoria: Noutati

    Incepe un nou sezon din serialul Sotia perfecta Julianna Margulies, castigatoarea a doua premii Globul de Aur si SAG Awards si nominalizata la Primetime Emmy, pentru rolul din Sotia perfecta, se intoarce in sezonul 3 al serialului. Un nou sezon plin de surprize si rasturnari de situatie, care va surprinde telespectatorii prin transformarea spectaculoasa a personajului principal, Alicia Florrick!
    Sotia perfecta, sezonul 3 are premiera pe 4 martie, la Diva Universal si se difuzeaza in fiecare duminica de la 21:00!
    In sezoanele anterioare din Sotia perfecta, telespectatorii au putut-o urmari pe Alicia Florick (Julianna... mai mult
  • Destinul brandurilor romanesti de odinioara

    Marti, 21 Februarie 2012, Categoria: Noutati

    Destinul brandurilor romanesti de odinioara Daca "vesticii" erau obisnuiti sa aleaga dintre sute de branduri, in Romania oamenii traiau o cu totul alta experienta: o singura marca pentru fiecare produs. De aici si importanta pe care aceste monobranduri a avut-o in vietile celor care le realizau, dar si a celor care le foloseau.
    Filmul Metrobranding – o poveste de dragoste intre oameni si obiecte, film pe care il puteti vedea la Sibiu pe 23 februarie, ora 18:00, la Sala Studio, spune povestea destinului spectaculos al celor sase branduri, altadata vedete ale epocii de aur: salteaua Relaxa, tenisii de Dragasani,... mai mult
  
asdasd