Serialul romanesc In deriva a primit premiul pentru cel mai bun serial romanesc

Miercuri, 7 Decembrie 2011, Categoria: Noutati

Serialul romanesc In deriva a primit premiul pentru cel mai bun serial romanesc In deriva a primit titlul de „Cel mai bun serial romanesc” in cadrul Galei Premiilor TV Mania 2011.

Serialul produs de HBO Central Europe in Romania a concurat alaturi de productiile romanesti Narcisa – Iubiri nelegiuite - Antena 1, Pariu cu viata - Pro TV, si Trasnitii – Prima Tv, si s-a bucurat de cel mai mare numar de voturi din partea publicului.

Pentru a ridica premiul au fost prezenti la gala actorii: Marcel Iures, Tamara Cretulescu si Gabriela Butuc, alaturi de reprezentantii HBO.

In deriva se concentreaza pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihoterapeut de elita. Fiecare episod se axeaza pe cate o sesiune de terapie – patru sedinte individuale intre psihoterapeut si pacientii sai, urmate de cate un episod saptamanal in care personajul principal isi viziteaza propriul terapeut.

Marcel Iures interpreteaza rolul principal, cel al psihoterapeutului Andrei Poenaru, al carui univers profesional si personal pare sa se destrame, saptamana de saptamana.

Serialul In deriva s-a bucurat de reactii pozitive din partea publicului roman si, ca urmare, la inceputul anului viitor vor incepe filmarile pentru cel de-al doilea sezon.
  
asdasd