Iluminata Amy, un nou serial pe HBO

Joi, 5 Ianuarie 2012, Categoria: Noutati

Iluminata Amy, un nou serial pe HBO Iluminata Amy o are in prim plan pe Amy Jellicoe, directoare executiva ambitioasa a unei companii multinationale. Alegerile ei auto-distructive, atat de acasa cat si de la serviciu, au culminat cu o cadere nervoasa publica si umilitoare. Dupa ce urmeaza un tratament prelungit intr-un centru din Hawaii, Amy se intoarce la viata sa destramata, fiind determinata sa-si construiasca o existenta linistita. Dar noile sale intentii intensifica si mai mult drama din viata ei, declansand un adevarat haos in vietile celor din jurul ei.

Laura Dern (care a jucat in "Recount", o productie HBO, si a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din In bataia vantului "Rambling Rose") joaca rolul lui Amy in serial. Iluminata Amy este produs de ea si Mike White (Year of the Dog), care totodata face parte din distributie, a scris si regizeaza acest serial.

"Momentan sunt foarte multi anti-eroi pe micul ecran, asa ca am vrut sa realizez un show despre o persoana disfunctionala si departe de a fi perfecta, dar care incearca sa faca bine si sa devina un om mai bun", a spus Mike White. "Amy duce o viata obisnuita, iar dorinta sa neobosita de a face lumea mai buna o face unica – si, intr-un fel, periculoasa. Am vrut sa scriu un scenariu despre o femeie, dar care sa nu se concentreze asupra vietii sale amoroase. Amy e un om cu multe probleme, iar ultima dintre ele e viata ei sentimentala – sper ca oamenii sa se identifice cu acest subiect si sa-l gaseasca interesant."

Din distributia serialului Iluminata Amy mai fac parte Luke Wilson ("Old School"), in rolul lui Levi, fostul sot dependent de droguri al protagonistei, Diane Ladd (nominalizata la Oscar pentru rolurile din "Rambling Rose", "Alice Doesn’t Live Here Anymore" si "Wild at Heart") in rolul lui Krista, fosta asistenta a lui Amy care ajunge sa-i ocupe postul, Timm Sharp  (“Til Death”) in rolul lui Dougie, directorul neglijent al lui Amy, Amy Hill (“50 First Dates”) in rolul lui Judy, o angajata de la departamentul de resurse umane care nu-i ofera nicio clipa de ragaz lui Amy, si Mike White in rolul lui Tyler, un coleg aparent linistit.

Iluminata Amy va fi difuzat incepand cu data de 7 ianuarie, in fiecare sambata, de la ora 20:00, la HBO.
  
asdasd