Noutati

  • Ramona Badescu a fost investita cu ordinul Cavalerilor de Malta

    Miercuri, 4 Mai 2011, Categoria: Noutati

    Ramona Badescu a fost investita cu ordinul Cavalerilor  de Malta Mari emotii pentru Ramona Badescu. Actrita a primit titlul de “Gran Dama di Grazia Magistrale”, dar a fost numita si Ambasadoare a Ordinului Cavalerilor de Malta in Romania.
    Actrita a fost recent la Malta, pentru a participa la ceremonia de investire cu ordinul Cavalerilor de Malta. Invitatia a venit din partea Prof. Catello Marra, care este “Il Bali dei Cavalieri di Malta”. Insotita de parintii sai, care ii sunt alaturi la orice eveniment important din viata ei, vedeta a asteptat cu nerabdare inceperea fastuosului eveniment care are origini istorice. In cadrul... mai mult
  • Sarbatorim 1 Mai cu filme romanesti la HBO

    Vineri, 29 Aprilie 2011, Categoria: Noutati

    Sarbatorim 1 Mai cu filme romanesti la HBO Duminica, 1 mai 2011, HBO Romania va invita, din nou, la Ziua Filmului Romanesc.
    De la pranz si pana dupa miezul noptii veti putea urmari o selectie din cele mai recente si premiate filme din diverse categorii: lung-metraje, scurt-metraje si documentare: Medalia de onoare, Marti, dupa Craciun,Colivia, The Shukar Collective Project si multe altele.
    Titlurile prezentate in premiera la televiziune sunt Cautare – regia Ionut Piturescu, Capsuni in aprilie – regizat de Cornel Mihalache, Oxigen – semnat Adina Pintilie, 10 – in regia lui Dorian Boguta, Apele tac –... mai mult
  • ShortsUP Via Amsterdam, alternativa pentru 1 Mai la mare

    Miercuri, 27 Aprilie 2011, Categoria: Noutati

    ShortsUP Via Amsterdam, alternativa pentru 1 Mai la mare Pe 30 aprilie, cu cateva ore inainte de 1 mai, e sarbatoarea olandeza Queen’s Day, asa ca ShortsUP va aduce Amsterdamul la Bucuresti si va recrea atmosfera celebrei zile la Sala Dalles din capitala.
    Sambata de la 20.00, evenimentul ShortsUP Via Amsterdam va reuni unele dintre cele mai premiate scurtmetraje olandeze: Suiker (regia Jeroen Annokkeé), comedia care a primit anul acesta Premiul Publicului la Clermont-Ferrand, Father and Doughter (regia Michael Dudok de Wit), animatia castigatoare la Oscar, BAFTA si Clermont-Ferrand sau Raak (r. Hanro Smitsman), drama... mai mult
  • Cristi Puiu si Alex Galmeanu, la ShortsUP Metamorfoze

    Joi, 24 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Cristi Puiu si Alex Galmeanu, la ShortsUP Metamorfoze In urma cu un an, la finele lui martie 2010, ShortsUP a proiectat pentru prima oara o selectie de filme scurte premiate pe una dintre cele mai prestigioase scene romanesti. A fost un experiment cultural reusit, de aceea a decis sa revina la Opera Nationala din Bucuresti sambata, 26 martie, la 22.00, cu evenimentul Metamorfoze.
    Si, pentru ca, mai mult decat in promovarea filmelor de scurtmetraj valoroase, ShortsUP crede in imbinarea diverselor forme de exprimare artistica, la evenimentul de sambata vedetele vor fi scurtmetrajele si textele scrise. Filmele scurte despre... mai mult
  • A murit Liz Talyor

    Miercuri, 23 Martie 2011, Categoria: Noutati

    A murit Liz Talyor In varsta de 79 de ani si in urma unei spitalizari de sase saptamani din cauza unei insufiente cardiace, Elizabeth Taylor a murit astazi intr-un spital din Los Angeles.
    Legendara actrita faimoasa pentru frumusetea sa si stilul tumultuos in care a trait si multele casatorii Elizabeth Taylor a castigat de doua ori premiul Oscar pentru rolurile din Butterfield 8 in 1960 si Who's Afraid of Virginia Woolf din 1966.
    Taylor a fost casatorita de opt ori cu sapte barbati unii dintre care au fost la randul lor actori celebri. Astfel, cu Richard Burton s-a recasatorit a doua... mai mult
  • Periferic in cinematografele din Romania pe 1 aprilie

    Miercuri, 23 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Periferic in cinematografele din Romania pe 1 aprilie Unul dintre cele mai premiate filme romanesti de anul trecut si unul dintre cele mai asteptate din 2011, Periferic, in regia lui Bogdan George Apetri, ajunge in cinematografele din Romania pe 1 aprilie.
    Premiera de gala va avea loc pe 31 martie, la Cinema Studio din Capitala, in prezenta actorilor si a echipei.
    In primele saptamani din aprilie, filmul va putea fi vizionat la Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova, Arad, Vaslui si Oradea.
    O drama cu accente de thriller, lungmetrajul de debut al unui regizor scolit la Columbia University din... mai mult
  • Frankenstein - Transmisie de la Teatrul National din Londra

    Marti, 22 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Frankenstein - Transmisie de la Teatrul National din Londra Danny Boyle regizeaza noua piesa a lui Nick Dear, adaptare dupa romanul lui Mary Shelley: FRANKENSTEIN. Reprezentatia din sala Olivier a Teatrului National din Londra va fi transmisa in cinematografe din intreaga lume si la The Light Cinema Liberty Center.
    Benedict Cumberbatch este Victor Frankenstein si Jonny Lee Miller este Creatura; distributia ii include de asemenea si pe: Mark Armstrong, Naomie Harris, Karl Johnson, Daniel Millar, Andreea Padurariu, John Stahl and Lizzie Winkler.
    Copilareasca in inocenta sa, dar grotesca la infatisare, Creatura tulburata a lui ... mai mult
  • Sam Worthington va promova Australia intr-un nou film

    Vineri, 18 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Sam Worthington va promova Australia intr-un nou film Sam Worthington actorul din Avatar se va reintoarce in orasul sau natal Perth din sud-vestul Australiei pentru un rol dintr-un film care se va numi Drift.
    Actiunea acestei productii este plasata in anul 1972 si prezinta povestea fratilor Fisher care incep o noua viata intr-un orasel indepartat de pe coasta Australiei avand de infruntat localnici suspiciosi, valuri ucigase si biciclisti fara scrupule in timp ce incearca sa puna pe picioare o noua afacere bazata pe surfing, pasiunea lor de-o viata.
    Filmul va fi sustinut de oficialitatile Australiene, acestea fiind de ... mai mult
  • Hereafter: Dincolo de viata retras din cinematografele japoneze

    Marti, 15 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Hereafter: Dincolo de viata retras din cinematografele japoneze Intrucat filmul continea scene ce prezentau un tsunami distrugator compania Satoru Otani, distribuitorul filmului in Japonia a hotarat sa retraga aceasta productie din cinematografele japoneze in urma recentelor tragice evenimente din 11 martie.
    Filmul regizat de Clint Eastwood va avea premiera in Romania pe 29 aprilie.
    Hereafter: Dincolo de viata prezinta povestile a trei oameni care trec prin situatii limita la granita dintre viata si moarte.
    In rolurile principale ii vom putea vedea pe Matt Damon si Cecile De France. ... mai mult
  • Billy Crystal, un vampir mai batranel

    Luni, 14 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Billy Crystal, un vampir mai batranel Vampirii sunt foarte populari in ultima vreme printre tineri dar in curand vor imbatrani chiar si ei.
    Billy Crystal, acum in varsta de 64 de ani a fost distribuit de catre Will Ferrell in rolul unui vampire in varsta intr-un scurt episod de pe website-ul lui Ferrell Funny or Die.
    Billy Crystal avea nevoie de un partener in acest rol asa ca si-a chemat vechea prietena, pe Renee Taylor care, le-a spus prietenilor sai: “Billy ma va musca de gat, dar cu grija, noi suntem vampiri cu experienta!”.
    Sa speram ca nu-si vor rupe dintii pe parcursul filmarilor. ... mai mult
  
asdasd