Frankenstein - Transmisie de la Teatrul National din Londra

Marti, 22 Martie 2011, Categoria: Noutati

Frankenstein - Transmisie de la Teatrul National din Londra Danny Boyle regizeaza noua piesa a lui Nick Dear, adaptare dupa romanul lui Mary Shelley: FRANKENSTEIN. Reprezentatia din sala Olivier a Teatrului National din Londra va fi transmisa in cinematografe din intreaga lume si la The Light Cinema Liberty Center.

Benedict Cumberbatch este Victor Frankenstein si Jonny Lee Miller este Creatura; distributia ii include de asemenea si pe: Mark Armstrong, Naomie Harris, Karl Johnson, Daniel Millar, Andreea Padurariu, John Stahl and Lizzie Winkler.

Copilareasca in inocenta sa, dar grotesca la infatisare, Creatura tulburata a lui Frankenstein este alungata intr-un univers ostil de catre ingrozitorul sau creator. Intalnind cruzimea oriunde s-ar duce, prietenoasa Creatura, din ce in ce mai disperata, se hotaraste sa-si gaseasca creatorul si sa incheie cu acesta un pact terifiant.

Implicatiile stiintifice, neglijarea parentala, dezvoltarea cognitiva si natura bunului si raului sunt toate incastrate intr-o poveste clasica cu accente gotice, trepidanta si puternic naucitoare !
  
asdasd