A murit Liz Talyor

Miercuri, 23 Martie 2011, Categoria: Noutati

A murit Liz Talyor In varsta de 79 de ani si in urma unei spitalizari de sase saptamani din cauza unei insufiente cardiace, Elizabeth Taylor a murit astazi intr-un spital din Los Angeles.

Legendara actrita faimoasa pentru frumusetea sa si stilul tumultuos in care a trait si multele casatorii Elizabeth Taylor a castigat de doua ori premiul Oscar pentru rolurile din Butterfield 8 in 1960 si Who's Afraid of Virginia Woolf din 1966.

Taylor a fost casatorita de opt ori cu sapte barbati unii dintre care au fost la randul lor actori celebri. Astfel, cu Richard Burton s-a recasatorit a doua oara dupa ce au divortat initial.

Primul ei sot a fost Conrad “Nicky” Hilton de care a divortat; cel de-al doilea sot a fost Michael Wilding, de care deasemenea a divortat, iar ce-l de-al treilea sot al actritei Michael Todd a murit.

Eddie Fisher, cel de-al patrulea sot al lui Liz Taylor a fost inlocuit de Richard Burton care a fost urmat la randul lui de John Warner. Ultimul sot al actritei a fost Larry Fortensky de care a divortat in 1996, actrita murind necasatorita.
  
asdasd