Sam Worthington va promova Australia intr-un nou film

Vineri, 18 Martie 2011, Categoria: Noutati

Sam Worthington va promova Australia intr-un nou film Sam Worthington actorul din Avatar se va reintoarce in orasul sau natal Perth din sud-vestul Australiei pentru un rol dintr-un film care se va numi Drift.

Actiunea acestei productii este plasata in anul 1972 si prezinta povestea fratilor Fisher care incep o noua viata intr-un orasel indepartat de pe coasta Australiei avand de infruntat localnici suspiciosi, valuri ucigase si biciclisti fara scrupule in timp ce incearca sa puna pe picioare o noua afacere bazata pe surfing, pasiunea lor de-o viata.

Filmul va fi sustinut de oficialitatile Australiene, acestea fiind de parere ca productia va aduce un plus de promovare si va ajuta dezvoltarea economica din sud-vestul statului.

“Drift este o oportunitate unica de a pune in vizorul publicului din intreaga lume Raul Margaret si regiunea de sud-vest a Australiei. Sam Worthington este unul dintre cei mai cunoscuti actori la ora actuala iar scenariul prezinta in detaliu regiunea litoralului asa ca ne asteptam ca publicitatea adusa de acest film sa fie mare atat pe plan local cat si international”, a declarat Brendon Grylls, ministrul dezvoltarii regionale din Australia.

In afara de Avatar Worthington a mai jucat si in The Clash of the Titans si Terminator Salvation.
  
asdasd