Noutati

  • Lumea vazuta de Ion B castiga la Kosovo

    Luni, 9 August 2010, Categoria: Noutati

    Lumea vazuta de Ion B castiga la Kosovo "Lumea vazuta de Ion B.", filmul documentar produs de HBO Romania si Alexander Nanau Production si difuzat de HBO Romania a castigat weekendul acesta Premiul pentru Cel Mai Bun Documentar Balcanic la Festivalul International Dokufest, care a avut loc in perioada 31 iulie – 7 august, in Prizren, Kosovo.
    Juriul alcatuit din Emel Celebi (Turcia), Mike Palmieri (SUA) si Sissi Korhonen (Finlanda) a comentat urmatoarele: "Filmele aflate in competitie au avut ca si punct comun urmarirea valorilor traditionale ale familiei versus valorile personale si prapastia dintre ele. Uneori, ... mai mult
  • Eveniment special dedicat filmului documentar Constantin si Elena

    Luni, 9 August 2010, Categoria: Noutati

    Eveniment special dedicat filmului documentar Constantin si Elena Filmlab va invita la un eveniment special dedicat filmului documentar Constantin si Elena, astazi, luni 9 august, de la ora 21:30, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, din incinta Muzeului Taranului Roman.
    Publicul va avea parte de mai multe surprize si invitati speciali: proiectia filmului va fi urmata de o discutie cu autorul Andrei Dascalescu si cu producatorul spaniol Roberto Blatt, cel care a facut posibila existenta filmului, venit pentru prima oara in Romania special pentru acest eveniment si pentru a-i cunoaste, in carne si oase, pe protagonistii Constantin si... mai mult
  • O stea pentru Emma Thompson

    Luni, 9 August 2010, Categoria: Noutati

    O stea pentru Emma Thompson Emma Thompson a primit vineri o stea pe Walk of Fame, renumitul bulevard al celebritatilor din Los Angeles.
    Actrita britanica a fost acompaniata la ceremonie de Hugh Laurie si Maggie Gyllenhaal. Starul din "Dr. House" a declarat ca talentul acesteia era evident inca din perioada studentiei: "Era enervant de talentata. Spunea lucruri «talentate», purta haine «talentate», mergea pe o bicicleta «talentata» si facea spaghete «talentate». E realmente o persoana remarcabila, un prieten foarte bun, si nu as putea fi mai mandru ca acum", in timp ce Maggie Gyllenhaal a... mai mult
  • William Petersen revine pe marile ecrane

    Vineri, 6 August 2010, Categoria: Noutati

    William Petersen revine pe marile ecrane William Petersen revine pe marile ecrane dupa mai bine de 10 ani petrecuti in studiourile de filmare de la "CSI: Crime Scene Investigation", unde l-a interpretat pe criminalistul Gil Grissom. El va aparea alaturi de Lucy Liu si Christina Hendricks in drama "Detachment" regizata de Tony Kaye.
    Kaye, autorul peliculei "American History X", a adunat o distributie de zile mari din care mai fac parte Adrien Brody, James Caan si Marcia Gay Harden.
    Scenariul semnat de Carl Lund urmareste povestea unui profesor suplinitor (Brody) care se implica emotional in viata elevilor de... mai mult
  • Oameni versus corporatii la Cinemateca Astra Film

    Joi, 5 August 2010, Categoria: Noutati

    Oameni versus corporatii la Cinemateca Astra Film In luna august, Cinemateca Astra Film prezinta 5 filme documentare sub tema "Oameni vs. corporatii".
    Primul dintre ele, programat joi, 5 august, este un film ce a facut parte din programul "Turcia, vecinul necunoscut" al AFF 2009. Intitulat Alethea, documentarul ii va determina pe multi spectatori romani sa se gandeasca la Rosia Montana, deoarece poate fi considerat echivalentul turcesc al cunoscutei localitati din Apuseni.
    Filmul arata ceea ce este posibil sa se intample si in urma exploatarii miniere Rosia Montana: localnici disperati, afectati de cancer - boala ce se... mai mult
  • Ashley Judd si Morgan Freeman - din nou impreuna

    Joi, 5 August 2010, Categoria: Noutati

    Ashley Judd si Morgan Freeman - din nou impreuna Harry Connick Jr., Ashley Judd si Morgan Freeman sunt in negocieri pentru a face parte din distributia peliculei "Dolphin Tale", un film de familie produs de Warner Bros. a carui regie va fi semnata de Charles Martin Smith.
    Povestea inspirata din fapte reale are in centru un baiat care se imprieteneste cu un delfin ranit (este chiar istoria incredibila a delfinului Winter, salvat din apele de coasta ale Floridei si adus la Clearwater Marine Acquarium). Baiatul ii convinge pe cei din jur sa salveze animalul si sa creeze o proteza care sa-i inlocuiasca coada pierduta intr-o... mai mult
  • Bruce Willis vs. Sigourney Weaver

    Miercuri, 4 August 2010, Categoria: Noutati

    Bruce Willis vs. Sigourney Weaver Bruce Willis si Sigourney Weaver sunt capetele de afis pentru "The Cold Light of Day", un thriller produs de Intrepid Pictures/Summit Entertainment ce va fi regizat de Mabrouk El Mechri (autorul lui "JCVD", pseudo-documentarul cu si despre Jean-Claude Van Damme).
    Filmul prezinta povestea unui broker de pe Wall Street (Henry Cavill din "The Tudors"), care e convins cu greu de familie sa-si petreaca vacantele in Spania. Ceea ce se dovedeste o idee destul de proasta, intrucat familia sa e rapita, iar tanarul se vede prins intr-o conspiratie guvernamentala, singura sansa de a-i... mai mult
  • Echipa din Juno se reuneste in toamna

    Marti, 3 August 2010, Categoria: Noutati

    Echipa din Juno se reuneste in toamna Charlize Theron negociaza pentru rolul principal din "Young Adult", o comedie al carui scenariu e semnat de Diablo Cody si care il va avea ca regizor pe Jason Reitman. Proiectul va reuni o buna parte din echipa care a colaborat la "Juno", succesul de critica si box-office din 2007.
    Povestea urmareste o scriitoare trecuta de 30 de ani, divortata, specializata in romanele pentru adolescenti (Theron) care se intoarce in oraselul natal pentru a-l cauta pe fostul ei iubit, acum insurat si cu copii.
    Filmarile sunt programate sa inceapa la mijlocul lunii octombrie in New York.... mai mult
  • TIFF vine la Peninsula

    Luni, 2 August 2010, Categoria: Noutati

    TIFF vine la Peninsula In perioada 26-29 august, in cadrul celei de-a opta editii a Festivalului Peninsula, TIFF (Festivalul International de Film Transilvania) a pregatit cinefililor un program plin cu proiectii de senzatie.
    Selectia filmelor cuprinde titluri hit precum Altiplano (R. Peter Brosens, Jessica Hope Woodworth), aflat in competitia TIFF 2009, Zift (R. Javor Gardev), un film noir care a revolutionat box-office-ul bulgar, sau Il Divo (R. Paolo Sorrentino), portretul legendarului politician italian Giulio Andreotti. Nu in ultimul rand microbistii si fanii celebrului jucator de fotbal... mai mult
  • Mark Wahlberg - o stea pe Walk of Fame

    Vineri, 30 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Mark Wahlberg - o stea pe Walk of Fame Mark Wahlberg a primit si el o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind astfel vedeta cu numarul 2414 onorata in acest fel. Actorul si-a facut debutul in "Renaissance Man" (1994) si a impresionat ulterior cu rolurile sale din "The Basketball Diaries" (1995), "Boogie Nights" (1997), "Three Kings" (1999) si "The Departed" (2006), pentru care a primit si o nominalizare la premiile Oscar.
    Wahlberg va aparea in curand si pe ecranele de la noi alaturi de Will Ferrell in the comedia "The Other Guys".
    ... mai mult
  
asdasd