Noutati

  • Incepe Operatiunea KINO!

    Marti, 22 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Incepe Operatiunea KINO! Dupa succesul inregistrat cu proiectul Caravana Filmelor, initiat in 2009, organizatorii Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) si-au propus sa continue campania de re-atragere a publicului roman catre cinema, printr-un eveniment amplu. Astfel, TIFF impreuna cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo si Istanbul demareaza, in perioada 24.06.2010 – 1.09.2010, programul Caravana Filmelor TIFF / Operation Kino. Co-finantata de Media International, aceasta caravana doreste sa orienteze atentia publicului catre filme de succes din tarile UE sau non-UE.
    ... mai mult
  • Rachel McAdams si Channing Tatum isi reinnoiesc juramintele

    Marti, 22 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Rachel McAdams si Channing Tatum isi reinnoiesc juramintele Rachel McAdams si Channing Tatum vor fi capetele de afis pentru "The Vow", o poveste de dragoste produsa si finantata de Spyglass, in regia lui Michael Sucsy ("Grey Gardens").
    "Vow" este povestea adevarata a unui cuplu de tineri proaspat casatoriti din New Mexico (McAdams si Tatum) care sunt implicati intr-un accident de masina. Femeia intra in coma si atunci cand se trezeste constata ca nu mai are nicio amintire legata de viata casnica, asa incat sotul sau va trebui sa o curteze si sa o cucereasca inca o data.
    Proiectul a fost lansat initial in urma cu 10 ani, cand... mai mult
  • Chace Crawford trece la filme "serioase"

    Luni, 21 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Chace Crawford trece la filme "serioase" La numai doua luni dupa ce a renuntat la remake-ul dupa "Footloose" din cauza unor nepotriviri intre agenda sa si programul proiectului, Chace Crawford, starul din "Gossip Girl", a semnat contractul pentru o drama independenta din distributia careia mai fac parte Jane Fonda si Catherine Keener.
    "Peace, Love, and Misunderstanding" este povestea unei avocate conservatoate (Keener) care, dupa despartirea de sotul sau, isi duce cei doi copii in vizita la Woodstock, acolo unde locuieste bunica lor hipioata (Fonda), dar ceea ce ar fi trebuit sa fie o vacanta relaxanta se ... mai mult
  • Maraton de scurtmetraje - simultan in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara

    Marti, 15 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Maraton de scurtmetraje - simultan in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara Maratonul de scurtmetraje NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE, prezentat de ShortsUP, se afla anul acesta la a doua editie. Sambata, 19 iunie, de la 20.00, se da startul evenimentului concomitent in 4 orase: Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Dupa o ora de warm-up, cu muzica si alte forme de arta conexe filmului, incepe programul cu cele mai premiate scurtmetraje ale anului. Filme scurte din toate colturile lumii, nominalizate sau premiate la Oscar, Berlin sau European Film Academy ii vor tine in priza pe participantii la maraton pana dupa ora 5.00 dimineata. Programul include si un... mai mult
  • Jennifer Garner si Nick Nolte, impreuna in "Arthur"

    Vineri, 11 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Jennifer Garner si Nick Nolte, impreuna in "Arthur" Jennifer Garner si Nick Nolte sunt un negocieri pentru a aparea in comedia "Arthur", produsa de Warner Bros., un remake al peliculei cu acelasi nume din 1981 care il avea in rolul principal pe Dudley Moore. Filmul va fi regizat de Jason Winer, iar distributia ii numara deja pe Russell Brand si Helen Mirren.
    Urmand indeaproape povestea originala, "Arthur" infatiseaza peripetiile unui betivan bogat pe care mama sa il ameninta ca trebuie se insoare cu o fata din inalta societate, altminteri isi va pierde mostenirea. Insa Arthur intalneste o fata din paturile de jos (Greta... mai mult
  • Bullock si Reynolds, din nou impreuna

    Miercuri, 9 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Bullock si Reynolds, din nou impreuna Echipa din succesul de box-office "The Proposal" - actorii Sandra Bullock si Ryan Reynolds, impreuna cu regizoarea Anne Fletcher - se reuneste pentru o comedie de actiune: "Most Wanted", proiectul achizitionat de Universal Studios saptamana trecuta, o va avea in centru pe Bullock in rolul unei fugare, pe urmele careia se afla un agent guvernamental interpretat de Reynolds.
    Se doreste un film in ton similar cu "Midnight Run", pelicula Universal din 1988 care ii avea in rolurile principale pe Robert De Niro si Charles Grodin.
    Initial, scenariul de la "Most Wanted" a ... mai mult
  • Un cinefil roman - invitat la Festivalul de Film Venetia 2010

    Marti, 8 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Un cinefil roman - invitat la Festivalul de Film Venetia 2010 Europa Cinemas si Venice Days (Giornate degli Autori) invita un tanar cinefil, spectator al salii Noul Cinematograf al Regizorului Roman pentru a participa la Festivalul de Film de la Venetia, Italia, 2010 in perioada 2-11 septembrie 2010. Aceasta initiativa, in colaborare cu Parlamentul European, are ca obiective:
    - accesul tinerilor spectatori la vizionarea noilor filme si sansa de a se intalni cu regizorii in etapa decisiva de prezentare la un festival;
    - posibilitatea tinerilor de a participa la dezbateri si schimburi de pareri in jurul acestor filme permitand... mai mult
  • Seara de film cu Iulia Rugina

    Marti, 8 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Seara de film cu Iulia Rugina Marti, 8 iunie, de la ora 18.00, Seara de film de la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru, nr. 38) programeaza patru scurtmetraje realizate de Iulia Rugina:
    Buna Cristina! Pa Cristina! (2006), Vineri in jur de 11 (2006), Muzeul relatiilor destramate (2009), Captivi de Craciun (2010).
    La eveniment vor fi prezente regizoarea Iulia Rugina, scenaristele Ana Agopian, Oana Rasuceanu si actrita Ozana Oancea.
    Iulia Rugina a absolvit cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” din Bucuresti in 2006. Filmele sale ... mai mult
  • Zilele filmului coreean la Bucuresti

    Joi, 3 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Zilele filmului coreean la Bucuresti In perioada 4-5 iunie 2010 se desfasoara la Cinema Studio Zilele Filmului Coreean la Bucuresti. Evenimentul este organizat de Ambasada Republicii Coreea in colaborare cu Uniunea Cineastilor din Romania, in contextul aniversarii a 20 de ani de relatii diplomatice intre Republica Coreea si Romania.
    Vineri, 4 iunie, de la ora 19.00, in cadrul Serii de gala, va fi proiectat filmul A Frozen Flower/ Floarea de gheata (2008, 133’), in regia lui Yu Ha. Proiectia va fi urmata de un cocktail organizat de Ambasada Republicii Coreea in Sala de Marmura a cinematografului Studio, la care... mai mult
  • Guillermo del Toro renunta la hobbiti

    Marti, 1 Iunie 2010, Categoria: Noutati

    Guillermo del Toro renunta la hobbiti Guillermo del Toro a anuntat ca nu va mai regiza filmul "The Hobbit", din cauza nenumaratelor amanari din partea studiourilor MGM. "Dupa aproape doi ani in care am trait, respirat si conceput o lume la fel de bogata precum Middle Earth creat de Tolkien, trebuie, cu mare regret, sa renunt la regia acestor filme minunate" a declarat regizorul intr-un comunicat postat pe site-ul fanilor trilogiei "Stapanul inelelor" - TheOneRing.net.
    Cineastul mexican va continua totusi sa scrie scenariul acestui proiect cinematografic, impreuna cu Peter Jackson, Fran Walsh si Phillippa... mai mult
  
asdasd