Noutati

  • Meryl Streep si Tina Fey - mama si fiica

    Joi, 29 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Meryl Streep si Tina Fey - mama si fiica Studiourile Sony Pictures vor produce "Mommy & Me", o comedie care le va aduce in rolurile principale pe Meryl Streep si Tina Fey si care va fi regizata de Stanley Tucci.
    Scenariul nu a fost inca facut public, dar se pare ca va urmari relatia spinoasa (si amuzanta!) intre o mama (Streep) si fiica ei (Fey).
    Streep si Tucci au mai lucrat impreuna la "Devil Wears Prada" si "Julie & Julia", insa nu se stie daca de data aceasta Stanley Tucci va ramane in spatele camerei de filmat sau va primi si el un rol. ... mai mult
  • Daniel Craig va aparea in Trilogia Millennium

    Marti, 27 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Daniel Craig va aparea in Trilogia Millennium Daniel Craig si-a adjudecat rolul principal, cel al jurnalistului Mikael Blomkvist, in "The Girl With the Dragon Tattoo", adaptarea cinematografica a romanului cu acelasi nume semnat de suedezul Stieg Larsson. Filmul va fi regizat de David Fincher, pe baza unui scenariu de Steve Zaillian, iar proiectul este produs de Sony Pictures.
    Trilogia lui Larsson, din care mai fac parte "The Girl Who Played With Fire" si "The Girl Who Kicked the Hornet's Nest" i-ar putea oferi lui Craig un nou rol intr-o franciza de succes, dupa seria Bond, a carei productie a fost oprita pe termen... mai mult
  • Sam Raimi va regiza un western SF

    Miercuri, 21 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Sam Raimi va regiza un western SF Sam Raimi, regizorul primelor trei episoade din franciza "Spider-Man", va realiza o ecranizare dupa un roman de benzi desenate, "Earp: Saints for Sinners", un proiect finantata de DreamWorks.
    Eroul western Wyatt Earp - facut celebru de Burt Lancaster in pelicula "Gunfight at the O.K. Corral", unde lupta alaturi de cei doi frati ai sai si cel mai bun prieten, Doc Holliday, iar mai tarziu de Kurt Russell in "Tombstone" - e plasat de data aceasta intr-un decor futuristic, si se lupta cu raufacatorii dintr-o societate post-apocaliptica in care singurul oras ramas in picioare este... mai mult
  • O vara la cinema cu Institutul Francez

    Luni, 19 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    O vara la cinema cu Institutul Francez Pentru ca aerul noptii si comedia pot merge mana in mana, Ambasada Frantei si Institutul Francez din Bucuresti, cu sustinerea Groupama, va propun in racoarea serii, intr-...un loc pitoresc si departe de zgomotul orasului, un parcurs estival al comediei franceze de ieri si de azi. Reincepe vara la cinema, cu comedia in noapte, de pe 24 iulie până pe 1august, la cinematograful in aer liber Uranus 144 !
    BONUS:
    In prima seara, 24 iulie - concert KUMM de la 21: 00 iar in ultima seara, nu o ratati pe Maria Raducanu, l'enchanteresse.
    Acces : Langa Piata de Flori,... mai mult
  • Regizorul Alexandru Solomon va da intalnire la Brasov

    Luni, 19 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Regizorul Alexandru Solomon va da intalnire la Brasov Joi, 22 iulie 2010, de la ora 20.30, la Centrul Cultural Reduta din Brasov (Str. Apollonia Hirschner nr. 8) va avea loc proiectia filmului documentar Kapitalism, reteta noastra secreta, urmata de o intalnire a regizorului Alexandru Solomon cu publicul. Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Roman in cadrul celei de a XVI-a editii a Cursurilor de limba, cultura si civilizatie romaneasca, desfasurate la Brasov in perioada 7-31 iulie.
    Editia din acest an reuneste 35 de cursanti, proveniti din Belgia, Republica Ceha, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea... mai mult
  • Amy Adams aka Janis Joplin

    Luni, 19 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Amy Adams aka Janis Joplin Actrita americana Amy Adams va interpreta rolul principal intr-un lungmetraj inspirat de viata si cariera lui Janis Joplin. Veritabil superstar al epocii flower power, alaturi de Jimi Hendrix si de Jim Morrison, Joplin a murit in octombrie 1970, la numai 27 de ani, in urma unei supradoze de droguri, lasand in urma hituri precum "Me and Bobby McGee", "Kozmic Blues", "Cry Baby", "Mercedes Benz" sau "Piece of My Heart".
    Zooey Deschanel, Lili Taylor si Pink au fost alte nume vehiculate de-a lungul timpului in legatura cu varii proiecte cinematografice despre cariera celebrei... mai mult
  • Film for Fun in Vama Veche

    Miercuri, 14 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Film for Fun in Vama Veche Miscarea de Rezistenta aduce un festival de filme de comedie in Vama Veche. Programul este urmatorul:
    Miercuri 14 iulie
    CEASUL DE MANA / WATCH - Regia Domenico Mongelli
    “Regizorul Italian Mimmo Mongelli a avut ideea de face un film despre incidentul cu ceasul presedintelui Bush. In ciuda tonului tragicomic, filmul are o esenta foarte umana.” Fjoralba Shahaj (Jonë)
    FURTUNA TROPICALA / TROPIC THUNDER - Regia Ben Stiller
    Printr-o serie de intamplari ciudate, un grup de actori care filmeaza un film de buget mare ajung sa devina soldatii pe care ii... mai mult
  • Se pregateste o pelicula biografica despre viata lui Oprah

    Miercuri, 14 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Se pregateste o pelicula biografica despre viata lui Oprah Producatorul Larry A. Thompson a anuntat achitizia drepturilor de ecranizare a cartii "Oprah: A Biography", semnata de Kitty Kelly. Proiectul cinematografic va fi lansat in 2011, odata cu finalul "The Oprah Winfrey Show", dupa 25 de ani de emisie pe ABC.
    "Calatoria ei dintr-o zona rurala din Mississippi pana pe scena internationala este pavata cu adevaruri simple si cu personalitati complicate. Alegerea actritei potrivite pentru a o interpreta pe Oprah va fi o mare provocare, si vom organiza o serie de auditii la care sa participe atat actrite cunoscute, cat si necunoscute",... mai mult
  • StudentFilmWeekend aduce proiectii in aer liber la Costinesti

    Miercuri, 14 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    StudentFilmWeekend aduce proiectii in aer liber la Costinesti StudentFilmWeekend aduce filmul special pentru studenti, la mare, pe toata durata vacantei. In perioada 23 iulie – 29 august, la Costinesti, de vineri pana duminica, vor rula filme blockbuster in aer liber, in zona pietonala de langa Obelisc. Zona va fi delimitata si special amenajata. Proiectiile vor fi insotite de multe alte surprize pentru studenti: concursuri interactive cu premii constand in cadouri oferite de catre parteneri.
    Printre filmele prezentate se numara "Avatar", "Inglourious Basterds", "The Ugly Truth", "Sherlock Holmes", "Marley & Me", "Old Dogs".
    ... mai mult
  • Kathryn Morris si Brad Pitt - pasionati de baseball

    Marti, 13 Iulie 2010, Categoria: Noutati

    Kathryn Morris si Brad Pitt - pasionati de baseball Kathryn Morris, starul din serialul "Cold Case", este in negocieri pentru un rol alaturi de Brad Pitt in pelicula cu tematica sportiva "Moneyball".
    Pitt il va juca pe managerul general al echipei de baseball Oakland Athletics, Billy Beane, iar Morris - pe sotia acestuia, care ii impartaseste pasiunea pentru sport. Din distributie mai fac parte Robin Wright Penn, Jonah Hill si Philip Seymour Hoffman.
    Proiectul este produs de Columbia Pictures si regizat de Bennett Miller, iar filmarile vor incepe in Los Angeles saptamana urmatoare. Morris a aparut in 7 sezoane ale ... mai mult
  
asdasd