Regizorul Alexandru Solomon va da intalnire la Brasov

Luni, 19 Iulie 2010, Categoria: Noutati

Regizorul Alexandru Solomon va da intalnire la Brasov Joi, 22 iulie 2010, de la ora 20.30, la Centrul Cultural Reduta din Brasov (Str. Apollonia Hirschner nr. 8) va avea loc proiectia filmului documentar Kapitalism, reteta noastra secreta, urmata de o intalnire a regizorului Alexandru Solomon cu publicul. Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Roman in cadrul celei de a XVI-a editii a Cursurilor de limba, cultura si civilizatie romaneasca, desfasurate la Brasov in perioada 7-31 iulie.

Editia din acest an reuneste 35 de cursanti, proveniti din Belgia, Republica Ceha, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Spania, SUA, Suedia, Trinidad ?i Tobago si Ungaria. Proiectului initiat de ICR i s-au alaturat Facultatea de Litere a Universitatii Transilvania din Brasov, Muzeul "Casa Muresenilor" si Grupul de Initiativa Locala "Corona".

Kapitalism, reteta noastra secreta (productie Hi Film Productions & Seppia, 2010), documentar regizat de Alexandru Solomon, cu o distributie din care fac parte magnatii George Becali, George Copos, Dan Diaconescu, Ioan Niculae, Dinu Patriciu, George Padure si Dan Voiculescu, descrie drumul Romaniei "de la un comunism cu fata urata la o democratie originala de piata". Filmul a fost selectionat recent la Festivalul de la Sarajevo 2010.

Accesul publicului la proiectia de la Brasov este liber, in limita locurilor disponibile.
  
asdasd