Angelina filmeaza la Sarajevo

Marti, 19 Octombrie 2010, Categoria: Noutati

Angelina filmeaza la Sarajevo Celebra actrita Angelina Jolie a recastigat dreptul de a filma o parte a viitorul ei film in Bosnia, dupa ce autoritatile guvernului bosniac au citit scenariul filmului.

Permisiunea de a filma in Bosnia fusese retrasa realizatorilor filmului saptamana trecuta, de catre ministerul culturii din Bosnia, care nu fusese de acord initial cu scenariul si cu locatiile stabilite de catre producatori.

Angelina Jolie filmeaza la Budapesta cea mai mare parte a acestei productii care prezinta povestea de dragoste dintre un barbat sarb si o femeie bosniaca de religie musulmana, care s-au cunoscut la inceputul razboiului din Bosnia dintre 1992-1995, conflict in care au murit 100.000 de oameni.

Bakira Hasecic, presedintele unei asociatii a femeilor care au fost victime ale razboiului din Bosnia, a solicitat autoritatilor bosniace sa interzica filmarile peliculei in care va juca Angelina Jolie pretextand faptul ca scenariul distorsiona realitatea asupra femeilor care au cazut victime ale razboiului.

"Sunt multe subtilitati ale scenariului care vor scoate in evidenta natura sensibila a relatiei dintre cele doua personaje principale si acest lucru va fi evident odata ce filmul va fi finalizat", a declarat Angelina. "Eu sper ca oamenii se vor abtine sa emita judecati pana cand nu vor vedea filmul in intregime", a mai spus actrita.

Filmarile in Bosnia sunt programate pentru luna noiembrie a acestui an.
  
asdasd