Echipa Misiunii Imposibile IV are un nou membru

Vineri, 27 August 2010, Categoria: Noutati

Echipa Misiunii Imposibile IV are un nou membru Jeremy Renner va juca alaturi de Tom Cruise in urmatorul film din seria Misiune: Imposibila a carui premiera este prevazuta pentru 16 decembrie 2011.

A patra “Misiune: Imposibila” va fi regizata de Brad Bird care va da startul filmarilor acestei productii in toamna acestui an.

Jeremy Renner a obtinut o nominalizare la Oscar pentru rolul facut in “Hurt Locker” unde a interpretat un specialist in dezamorsarea de bombe.

Studiourile Marvel l-au ales pentru a interpreta personajul Hawkeye in “The Avengers”, iar regizorul Paul Thomas Anderson vrea sa il includa in distributia urmatorului sau film “The Master”.

Producatorul J.J. Abrams si Tom Cruise au anuntat acum ceva timp ca echipa Misiune: Imposibila IV va coopta actori mai tineri pentru o eventuala reorganizare a actiunii din filmele seriei, in care Tom Cruise nu va mai avea rolul principal sau nu va mai juca deloc.

Jeremy Renner va implini in curand 40 de ani, fiind cu doar opt ani mai tanar decat Tom Cruise, ceea ce inseamna ca, in cazul in care a fost ales ca potential succesor al lui Cruise, aceasta contrazice afirmatiile initiale ale celor doi.
  
asdasd