Tom Cruise - super-eroul

Miercuri, 20 August 2008, Categoria: Noutati

Tom Cruise - super-eroul Tom Cruise este in negocieri pentru rolul principal in urmatorul film al lui Sam Raimi (regizorul seriei Spider Man), o ecranizare a romanului de benzi desenate "Sleeper". Cruise, care mai fusese interesat si de rolul titular din Iron Man, ar urma sa interpreteze un agent secret infiltrat intr-o organizatie criminala care devine imun la durere in urma contactului cu un artefact extraterestru. Personajul lui, Holden Carver, are capacitatea de a inmagazina senzatia de durere si de a o transmite altora prin contact direct.

Dupa plecarea partenerei sale, Paula Wagner, din conducerea studiourilor United Artists pe care cei doi le detineau impreuna, Cruise a inceput negocieri pentru mai multe roluri, printre care cel din comedia "Food Fight" produsa de Working Title, si din thriller-ul "Tourist" produs de Spyglass.

Cruise va aparea in curand in productia "Valkyrie", o poveste despre cel de-al doilea razboi mondial, in care il va interpreta pe Claus von Stauffenberg, nazistul care a incercat sa-l asasineze pe Hitler. Filmul este programat sa apara pe ecranele americane in 26 decembrie.
  
asdasd