Shia LaBeouf - pe urmele lui Tom Cruise

Miercuri, 3 Decembrie 2008, Categoria: Noutati

Shia LaBeouf - pe urmele lui Tom Cruise Shia LaBeouf, starul din Transformers, isi consolideaza pozitia la Hollywood obtinand rolul principal din "The Associate", urmatoarea ecranizare dupa un roman de John Grisham.



LaBeouf va interpreta un absolvent al Facultatii de Drept de la Yale care e fortat de persoane din trecutul sau sa se angajeze la o firma de avocatura de top pentru a culege informatii confidentiale intr-un proces de mai multe milioane de dolari. Filmul are la baza romanul cu acelasi nume ce va fi publicat in ianuarie - primul thriller cu avocati scris de Grisham dupa "The Broker" (2005).

Actorul in varsta de 22 de ani se va alatura unor nume mari precum Tom Cruise, Denzel Washington, Tommy Lee Jones sau Gene Hackman care au jucat la randul lor in adaptari dupa romanele lui Grisham - pana acum s-au turnat 11 filme dupa cartile acestuia, incepand cu "Firma" din 1993.

Inca nu sunt cunoscute detalii legate de regizorul implicat sau de ceilalti membri ai distributiei, dar filmul va fi produs de studiourile Paramount (cu care LaBeouf a colaborat pentru "Indiana Jones si regatul craniului de cristal").
  
asdasd