Shia LaBeoufOcupatie: Actor

Data nasterii: 11 Iunie 1986

Locul nasterii: Los Angeles, CA

Shia Saide LaBeouf (nascut pe 11 iunie 1986) este un actor de comedie american, castigator al Premiului Emmy si al Premiului BAFTA.   Dupa ce a crescut in California, LaBeouf a devenit cunoscut cu rolul din seria lui Disney Channel "Even Stevens". A facut trecerea la roluri de film mai intai in productia Holes, un succes la box-office, apoi cu roluri secundare in Constantine si I, Robot.   Dupa rolul principal a lui LaBeouf in The Greatest Game Ever Played, producatorul de film si regizorul Steven Spielberg i-a oferit roluri principale in Disturbia si Transformers (2007).   LaBeouf a mai lucrat cu Spielberg si in 2008 la filmele Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull si Eagle Eye. Mai multe publicatii mass-media au speculat ca LaBeouf, al carui stil actoricesc a fost descris de catre revista Time ca fiind cel al unui "copil bataios", va deveni un mare star de film in anul 2008.

Imagini:

   
  •  


Filmografie - Actor

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 
 
 

Fani

  • Raluca0751109564 (raluca0751109564)
  • Bogdan (Bogdan8125)
  • Ella
  • Byanka (byanka_b)
  • User
  • User
  • User
 
 

Articole

Shia LaBeouf va filma scene reale de sex in filmul Nimfomana regizat de Lars von Trier

Se pare ca scenele de sex din viitorul film al lui Lars von Trier Nimfomana vor fi cat se poate de reale, cel putin asa declara Shia LaBeouf actorul de 26 de ani care a devenit celebru dupa rolul...

Luni, 20 August 2012

Shia LaBeouf in vizita la Budapesta

Shia LaBeouf, care e asteptat pe covorul rosu de la Cannes alaturi de Oliver Stone (la premiera "Wall Street: Money Never Sleeps"), va fi capul de afis al filmului de actiune "The Necessary Death of...

Vineri, 30 Aprilie 2010

Frank Langella - mentorul lui Shia LaBeouf

Frank Langella se va alatura distributiei de la "Wall Street 2: Money Never Sleeps", sequel-ul regizat de Oliver Stone si produs de 20th Century Fox.
In rolurile principale ii vom putea vedea pe Shia...

Miercuri, 12 August 2009

Shia LaBeouf - pe urmele lui Tom Cruise

Shia LaBeouf, starul din Transformers, isi consolideaza pozitia la Hollywood obtinand rolul principal din "The Associate", urmatoarea ecranizare dupa un roman de John Grisham.
LaBeouf va interpreta...

Miercuri, 3 Decembrie 2008

 

  
asdasd