Shia LaBeouf va filma scene reale de sex in filmul Nimfomana regizat de Lars von Trier

Luni, 20 August 2012, Categoria: Noutati

Shia LaBeouf va filma scene reale de sex in filmul Nimfomana regizat de Lars von Trier Se pare ca scenele de sex din viitorul film al lui Lars von Trier Nimfomana vor fi cat se poate de reale, cel putin asa declara Shia LaBeouf actorul de 26 de ani care a devenit celebru dupa rolul jucat in transformers-razboiul-lor-in-lumea-noastra.

Shia LaBeouf care va juca in viitoarea productie a celebrului regizor danez, o drama erotica ce va avea doua parti, a declarat recent "Este vorba despre Lars von Trier care face un film despre ceea ce face. Exista o caluza la inceputul scenariului care spune ca tot ce se va filma trebuie interpretat pe bune. Tot ce e ilegal va fi filmat cu imagine blurata. In rest, tot ce se va vedea chiar se va intampla la filmari".

Ultimul film al lui Lars von Trier din 2011 Melancholia, a fost o drama apocaliptica in care i-ai putut vedea pe Kirsten Dunst si Charlotte Gainsbourg iar Nymphomaniac va prezenta aventurile sexuale ale unei femei ce va fi interpretata tot de Gainsbourg din tinerete si pana la varsta de 50 de ani.

Stellan Skarsgard va juca rolul sotului femeii iar Nicole Kidman ar putea avea si ea un mic rol.

Intrebat de ce a acceptat rolul din Nymphomaniac Shia LaBeouf a declarat ca face acest lucru din cauza ca "von Trier e periculos si ma sperie. Si voi lucra cu el intr-o stare de teroare".

LaBeouf va putea fi revazut in curand alaturi de Gary Oldman si Tom Hardy in filmul Lawless al regizorului John Hillcoat, film ce va fi lansat pe 29 august.

El joaca de asemenea si in The Company You Keep un thriller al carui regizor si protagonist este Robert Redford, film ce va avea premiera cu ocazia apropiatului Festival de Film de la Venetia si va fi proiectat si la Festivalul International de Film de la Toronto.
  
asdasd