Melancolia lui Kirsten Dunst

Luni, 19 Aprilie 2010, Categoria: Noutati

Melancolia lui Kirsten Dunst E confirmat: Kirsten Dunst este noul star din "Melancholia", viitorul proiect al lui Lars von Trier, o combinatie de drama psihologica si disaster movie. Ea o va inlocui pe Penélope Cruz, care a renuntat la acest proiect in favoarea celui de-al patrulea apisod din franciza Piratilor din Caraibe, "On Stranger Tides".

Dunst va aparea in curand in thriller-ul "All Good Things", alaturi de Ryan Gosling si Frank Langella. Ea a regizat si un scurt-metraj ("Bastard") care va intra in festivalul Tribeca de acest an.

Von Trier a fost acuzat de misoginie dupa ultimul sau film, "Antichrist", insa Charlotte Gainsbourg se pare ca nu este de acord cu acest verdict, si isi manifesta sprijinul pentru controversatul regizor adjudecandu-si un rol secundar in "Melancholia", intr-o distributie promitatoare care ii mai include pe Kiefer Sutherland, Charlotte Rampling si Stellan Skarsgaard. Productia va incepe filmarile la vara in Suedia, bugetul alocat fiind de cca 7 milioane de dolari.
  
asdasd