Molima se va abate iar asupra Hong Kong-ului

Joi, 2 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

Molima se va abate iar asupra Hong Kong-ului Producatorul de film american Steven Soderbergh va incepe la sfarsitul lunii filmarile la un thriller numit “Contagion” (Molima) in Hong Kong.

Alegerea metropolei chineze ca locatie pentru filmarile acestui thriller, ar putea trezi amintiri triste locuitorilor legate de epidemia din 2003 a virusului SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome), povestea din “Contagion” avand ca tema lupta unei echipe internationale de medici cu o posibila pandemie a unui virus mortal.

Josie Ho actrita-cantareata de origine chineza care a jucat ultima data in “Dream Home” a fost cooptata de Steven Soderbergh pentru a interpreta rolul sorei “pacientului zero”, prima victima a virusului mortal care contamineaza pasagerii unui avion care decoleaza spre Statele Unite.

Actrita a declarat ca se va inspira pentru acest rol din propriile sale amintiri legate de epidemia virusului SARS.

"A fost o perioada foarte dificila pentru noi toti, tuturor le era frica si nimeni nu stia unde sa caute ajutor impotriva virusului. Ii respect sincer pe doctorii si surorile medicale care au luptat pentru a salva populatia chineza. Sunt niste adevarati eroi", a declarat Josie Ho.

Chinezoaica a mai spus ca este incantata si plina de nerabdare sa se alature echipei filmului “Contagion” din care vor mai face parte Marion Cotillard in rolul unui doctor al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law si Kate Winslet.

Deocamdata nu se stie cine va interpreta "pacientul zero".
  
asdasd