E oficial: doamna Sarkozy este asteptata pe platourile de filmare

Miercuri, 21 Aprilie 2010, Categoria: Noutati

E oficial: doamna Sarkozy este asteptata pe platourile de filmare Carla Bruni-Sarkozy, Prima Doamna a Frantei, va aparea in urmatorul film al lui Woody Allen care incepe in curand turnajul la Paris - zvonul aparut in decembrie 2009 a fost confirmat de surse din echipa de productie pentru agentia Reuters.

Din distributia viitorului proiect mai fac parte laureata cu Oscar Marion Cotillard alaturi de starurile hollywoodiene Owen Wilson si Rachel McAdams. La finele acestei saptamani vor fi facute publice numele filmului, data de lansare si rolul primit de Carla Bruni.

Acum in varsta de 42 de ani, doamna Sarkozy a mai aparut pe marile ecrane in satira legata de lumea modei regizata in 1994 de Robert Altman, "Pret-a-Porter". Dupa o cariera de fotomodel pe podiumurile italiene si cateva aventuri amoroase cu celebritati (printre care Eric Clapton si Mick Jagger), Carla a intrat in lumea muzicii si lucreaza in prezent la al patrulea album de studio. In anul 2008 a primit cetatenia franceza si, dupa o poveste de amor fulgeratoare, s-a casatorit cu Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei.
  
asdasd