Woddy Allen a deschis Festivalul de la Cannes cu Midnight in Paris

Miercuri, 11 Mai 2011, Categoria: Festival

Woddy Allen a deschis Festivalul de la Cannes cu Midnight in Paris Woody Allen a facut deliciul multimii in deschiderea Festivalului de Film de la Cannes cu productia Midnight In Paris in care Owen Wilson calatoreste inapoi in timp si ii intalneste pe Ernest Hemingway si Pablo Picasso.

Au fost aplauze si rasete din partea unor celebri critici de film de la Cannes la proiectia filmului din deschiderea festivalului ce va insuma 11 zile de defilari pe covorul rosu, interviuri, petreceri pe iahturi luxoase sau in spectaculoasele localuri de pe Riviera.

In Midnight in Paris Woddy Allen, unul dintre favoritii festivalului de la Cannes, prezinta ideea ca anii trecutului sunt mai buni decat cei din prezent asa ca, personajul lui Own calatoreste in Parisul anilor ’20 in timp ce pictorul Paul Gauguin vrea sa se intoarca in epoca Renasterii.

Regizorul de 75 de ani a mizat pe rasete atunci cand l-a transportat pe Owen, un scenarist de la Hollywood numit Gil, intr-un Paris populat de Hemingway, Gertrude Stein, Luis Bunuel, Salvador Dali si alti mari artisti pe care ii admira de mult timp.

Un rol foarte mic in acest film il joaca sotia presedintelui francez Carla Bruni care interpreteaza un ghid de muzeu in trei scene. Prima doamna a Frantei nu si-a facut aparitia la Cannes invocand motive personale si dand astfel apa la moara zvonurilor care afirma ca ar fi insarcinata.

Woddy Allen a declarat ca a cunoscut-o pe Carla Bruni cand a fost invitat la micul dejun de catre presedintele Frantei Nicolas Sarkozy si a invitat-o imediat sa faca parte din distributia filmului sau intr-un rol micut.

“A spus ca si-ar dori sa joace in film pentru ca vrea sa poata povesti nepotilor intr-o buna zi ca a jucat intr-unul din filmele mele”, a declarat Allen. “Carla Bruni a venit si si-a jucat rolul cu foarte multa gratie, si si-a interpretat perfect personajul”.
  
asdasd