Lars von Trier si declaratiile lui socante

Miercuri, 18 Mai 2011, Categoria: Diverse

Lars von Trier si declaratiile lui socante Bine cunoscut pentru declaratiile sale surprinzatoare pe care, daca ar fi sa le luam in serios, ar fi de-a dreptul socante si scandaloase, celebrul regizor Lars von Trier si-a facut “numarul” si cu ocazia Festivalului de la Cannes din 2011.

Astfel, cu ocazia conferintei de presa pentru lansarea ultimului sau film Melancholia, von Trier a declarat “mi-am dat seama ca sunt nazist. Familia mea e de origine germana. Ce pot sa mai zic? Il inteleg pe Hitler… si chiar simpatizez putin cu el”.

Cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes in 2009, Lars von Trier a spus despre el insusi ca este “Cel mai bun regizor din lume”.

O alta declaratie a regizorului facuta in cartea lui Jan Lumholdt Lars von Trier: Interviuri (Conversatii cu regizori) este: “Sunt fericit ca traiesc. Ma simt ca cineva care abia s-a intors din Vietnam. Sunt sigur ca, cel mai probabil, peste catva timp sa sa incep sa omor oameni undeva printr-o piata, dar deocamdata, sunt doar fericit ca sunt viu”.

“Nu-mi pasa ce gandeste lumea despre mine”, a mai declarat regizorul in 2005, si “Provin dintr-o familie de nudisti comunisti. Mi s-a permis sa fac si ce-mi place si ce nu-mi place. Parintilor mei nu le pasa daca ma duceam la scoala sau ma imbatam cu vin alb”.

Despre fostul presedinte american George W. Bush, Lars von Trier a declarat: “Cred ca este indragostit de Condoleezza Rice. Si mai cred ca viseaza sa fie biciuit de ea”.

Cele doua actrite din rolurile principale ale ultimei productii a regizorului Melancholia Kirsten Dunst si Charlotte Gainsbourg au parut usor stanjenite de declaratiile lui von Trier. Acesta a declarat ca urmatorul sau proiect in care le va coopta si pe cele doua actrite va fi un film porno de 3-4 ore cu “sex in cele mai incomode pozitii”.
  
asdasd