Surprizele Cannes 2011

Joi, 12 Mai 2011, Categoria: Festival

Surprizele Cannes 2011 Cand industria divertismentului se muta pe Riviera franceza la Festivalul de Film de la Cannes (11-22 mai 2011), lucrurile incep sa devina interesante.

Sa vedem care sunt cele mai surprinzatoare momente care au avut sau care se prevede ca vor avea loc anul acesta la Cannes.

Filmul Midnight in Paris al lui Woody Allen este deja un mare success. Productia, in care Owen Wilson are rolul principal interpretand un barbat din secolul 21 ce calatoreste inapoi in timp in Parisul anilor 1920, a fost intampinata cu aplauze si hohote de ras de catre exigentii critici ai festivalului. Rachel McAdams joaca de asemenea in Midnight in Paris iar prima doamna a Frantei Carla Bruni are si ea o aparitie scurta in film.

Lady Gaga a avut un spectacol in prima seara a festivalului. “A fost minunat sa canti impreuna cu oceanul”, a spus cantareata publicului care a cantat si a dansat impreuna cu ea pe ultimul sau hit “Judas”. “Imi venea sa sar in apa dupa spectacol”, a mai declarat Lady Gaga.

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt planificati sa parcurga amandoi impreuna covorul rosu de la Cannes. Ambii actori au premiere in cadrul festivalului (Kung Fu Panda 2 - Angelina Jolie si The Tree of Life - Brad Pitt). Desi premierele celor doua filme sunt programate in zile diferite, cei doi au creat deja rumoare lansand zvonul ca vor sosi impreuna pentru premiera filmului lui Pitt.

Dupa ce a avut patru filme lansate la Cannes si nu a castigat niciodata un premiu cu ele, Bernardo Bertolucci va duce in acest an acasa prima sa recunoastere rasplatita cu un Palm d’Or.

Regizorul filmelor The Last Tango in Paris, Little Budda si The Last Emperor a multumit juratilor de la Cannes pentru ca i-au acordat premiul pentru “acest film realizat din fragmente din toate filmele mele”.
  
asdasd