Femeile lui Pitt - cele mai bogate de la Hollywood

Luni, 6 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Femeile lui Pitt - cele mai bogate de la Hollywood Forbes tocmai a publicat lista femeilor cu cele mai mari castiguri de la Hollywood din anul precedent, iar primele doua locuri sunt ocupate de fosta sotie si actuala prietena a lui Brad Pitt.

Angelina Jolie este in fruntea clasamentului, castigand din iunie 2008 pana luna trecuta, 27 milioane de dolari, iar cea care o urmeaza este Jennifer Aniston cu 25 milioane.

O buna parte din veniturile lui Jolie a venit din castigurile de 341 milioane de dolari ale filmulul Wanted, la boxoffice-ul din toata lumea, actrita primind si un avans promitator pentru urmatorul ei film, Salt.

Mare parte din grasul cec al lui Aniston vine din partea celor 244 milioane de dolari pe care i-a incasat Marley & Me in intreaga lume, dar actrita a mai castigat foarte mult si din reclamele pentru SmartWater. De asemenea, inca mai incaseaza bani de la serialul "Prietenii tai", si a primit si un avans consistent pentru urmatorul sau proiect, comedia "The Baster".

Forbes si-a bazat topul pe discutiile avute cu agenti, manageri, producatori, si avocati.

Pe locul trei, cu 24 milioane de dolari, se afla Meyl Streep, starul din Mamma Mia!, film care a incasat 603 milioane de dolari in intreaga lume.

Sarah Jessica Parker este a patra in top, cu 23 milioane de dolari. Ea a jucat-o pe Carrie Bradshaw in serialul HBO Sex and the City, cat si in filmul cu acelasi nume, acesta avand anul trecut incasari de 415 milioane de dolari in intreaga lume.

Cele care incheie clasamentul sunt Cameron Diaz (20 milioane), Sandra Bullock si Reese Witherspoon (fiecare cate 15 milioane), Nicole Kidman si Drew Barrymore (12 milioane fiecare) si Renee Zellweger (10 milioane).

Forbes a declarat ca cele 10 femei ale topului au castigat impreuna doar 183 milioane de dolari, comparativ cu cele 393 milioane de dolari castigate de barbatii din Top 10, lista ce l-a avut in frunte pe Harrison Ford cu 65 milioane de dolari.
  
asdasd