Mickey Rourke va juca rolul unui asasin platit intr-un film inspirat dintr-o poveste reala

Luni, 13 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

Mickey Rourke va juca rolul unui asasin platit intr-un film inspirat dintr-o poveste reala Mickey Rourke, al carui ultim film “Passion Play” a fost lansat vineri cu ocazia Festivalului International de film de la Toronto, va juca in productia “Ice Man: Confessions of a Mafia Contract Killer."

Ice Man” este inspirat din povestea reala a vietii lui Richard “Ice Man” Kuklinski care, timp de 40 de ani a dus o existenta dubla, atat ca asasin profesionist cat si ca tata si sot devotat intr-o suburbie din New Jersey.

Povestea vietii lui Richard Kuklinski a fost relatata intr-o carte scrisa de Philip Carlo, iar scenariul filmului este bazat pe acest roman, fiind scris de David McKenna, autorul scenariilor pentru “Natural History” si “Blow”.

Proiectul este finantat in totalitate de casa de productie Natural Selection a lui Matty Beckerman. Acesta este convins ca Mickey Rourke va face un rol de senzatie in “Ice Man” declarand ca actorul este perfect pentru a interpreta personajul principal din aceasta poveste mafiota.
  
asdasd