Mickey Rourke se apuca de wrestling

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, Categoria: Noutati

Mickey Rourke se apuca de wrestling In urma cu 17 ani, Mickey Rourke a abandonat cariera actoriceasca pentru a se intoarce la dragostea dintai: boxul. Anul acesta, dupa ce a castigat un Glob de Aur pentru performanta din filmul "The Wrestler" al lui Darren Aronofsky, Rourke declara ca se pregateste sa revina in ring, de data aceasta ca luptator de wrestling. Actorul a facut anuntul la gala premiilor SAG de duminica, si planuieste sa participe la competitia WrestleMania care va avea loc in Houston in luna aprilie.

In varsta de 56 de ani, Rourke este in negocieri cu Vince McMahon, liderul Asociatiei profesionale World Wrestling Entertainment, pentru a intra in ring. "Baietii de la WWE m-au sunat si m-au chemat sa lupt", declara actorul. "Le-am spus ca vreau sa o fac si acum ma sfatuiesc cu Rowdy Roddy Piper".

Cu pregatire in domeniul boxului, Rourke s-a apucat de actorie dupa ce a suferit mai multe accidente in ring la inceputul anilor '70. Dupa ce a dobandit succesul pe marile ecrane in filme precum "Inger si demon" sau "9 saptamani si jumatate", el a revenit la prima sa pasiune in 1991.
  
asdasd