George Clooney pregateste distributia pentru Farragut North

Miercuri, 1 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

George Clooney pregateste distributia pentru Farragut North George Clooney are in plan sa inceapa filmarile dramei cu subiect politic “Farragut North” in luna februarie 2011 si a pus ochii pe Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti si Chris Pine pentru a face parte din distributie.

Farragut North” este o drama despre trucurile murdare folosite de politicieni in campania electorala scrisa de un fost membru al Partidului Democrat american, Beau Willimon. Actiunea se desfasoara in orasul Des Moines capitala statului Iowa, cu doar cateva saptamani inainte de marea intalnire a sustinatorilor si membrilor partidului democrat.

Acum ceva timp se zvonea ca Leonardo DiCaprio va juca rolul principalului organizator al campaniei electorale dar, intre timp, se pare ca actorul s-a razgandit, in locul sau fiind vehiculat acum numele lui Chris Pine.

Philip Seymour Hoffman il va inlocui pe mult prea ocupatul Brad Pitt in rolul unui veteran al campaniilor electorale, iar Paul Giamatti se pare ca va interpreta rolul unui manager de campanie.

Alte nume vehiculate ca fiind in discutii cu George Clooney pentru a face parte din distributia filmului sunt Evan Rachel Wood pentru rolul unei adolescente din staff-ul partidului si Marisa Tomei care ar urma sa interpreteze o jurnalista care face sondaje.

Insusi George Clooney intentioneaza sa joace un rol secundar in film.
  
asdasd