Recomandari TV

  • Un nou serial in premiera la Universal Channel

    Joi, 11 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Un nou serial in premiera la Universal Channel Incepand cu luna decembrie veti avea parte in fiecare miercuri, incepand cu ora 22:00 de cate doua episoade dintr-un nou serial Psych – sezonul 2.
    James Roday joaca rolul lui Shawn Spencer, un consultant al politiei cu un simt de observatie atat de uimitor, incat politistii au ajuns sa creada ca ar avea capacitati paranormale. Alaturi de Gus (Dulé Hill), cel care ii sta mereu alaturi, desi fara prea multa tragere de inima, Shawn isi foloseste personalitatea charismatica si simtul observatiei - slefuit sub indrumarea tatalui sau, fost ofiter de politie - pentru a-si ... mai mult
  • Grila de programe si recomandari Diva Universal - decembrie 2010

    Marti, 9 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Grila de programe si recomandari Diva Universal - decembrie 2010 Nevestele din Orange County Sezonul II
    Final de sezon - 5 decembrie
    Premiera – Nevestele din Orange County Sezonul III
    In fiecare weekend de la 19:00, din 11 decembrie
    Nu pierde finalul sezonului II din serialul Nevestele din Orange County, pe 5 decembrie. Super serialul care a lansat o franciza reality lifestyle continua cu premiera sezonului III, din 11 decembrie. Avand in centrul atentiei vietile private ale rezidentilor privilegiati din comunitatea de elita a Californiei de Sud, serialul ofera o imagine amanuntita a existentei de zi cu zi a celor... mai mult
  • Familia Poenaru in deriva, din 6 decembrie la HBO

    Miercuri, 3 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Familia Poenaru in deriva, din 6 decembrie la HBO Primul serial original produs de HBO Central Europe in Romania isi concentreaza actiunea pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihoterapeut de elita.
    Actorul Marcel Iures joaca rolul lui Andrei Poenaru, un psihoterapeut sobru, rezervat si extrem de profesionist care urmeaza sa aiba parte de provocarea vietii sale – iubirea pentru o pacienta, iubire ce va ameninta tot ce are mai drag si mai important pe lume: familia, respectul de sine, reputatia si, nu in ultimul rand, meseria.
    Dar cine este familia lui Andrei... mai mult
  • Al treilea sezon din True Blood incepe din noiembrie la HBO

    Marti, 2 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Al treilea sezon din True Blood incepe din noiembrie la HBO HBO prezinta in premiera cel de-al treilea sezon din serialul original HBO, True Blood, serialul de succes creat de Alan Ball, cu Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard in rolurile principale.
    In timp ce oraselul Bon Temps abia isi revine dupa teroarea Meneadelor, Sookie Stackhouse incepe sa-l caute disperata pe Bill Compton. Intre timp, semenii ei au parte de alte amenintari ce fac, prin comparatie, ca probleme lor anterioarele sa paleasca.
    Cele 12 episoade din cel de-al treilea sezon True Blood vor fi difuzate din 19 noiembrie, de la ora 23:00, numai la... mai mult
  • Avocati in Las Vegas incepe din Noiembrie la AXN

    Marti, 2 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Avocati in Las Vegas incepe din Noiembrie la AXN AXN va difuza din luna noiembrie o drama cu accente comice despre doi avocati din Las Vegas care fac totul pentru clientii lor in timp ce incearca sa-si pastreze viata personala in ordine.
    Serialul The Defenders/ Avocati in Las Vegas a avut premiera in Statele Unite pe 22 septembrie 2010 si, dupa doar cateva episoade, deja se bucura de succes si de aprecierea atat a publicului cat si a criticilor.
    Rolurile celor doua personaje principale sunt inspirate din viata personala si profesionala a doi avocati care lucreaza in Las Vegas. Cei doi sefi ai firmei de avocatura... mai mult
  • 23 August cu filme romanesti la HBO

    Marti, 10 August 2010, Categoria: Recomandari TV

    23 August cu filme romanesti la HBO Daca e 23 august, e Ziua Filmului Romanesc la HBO. Un element deja traditional al programului HBO, Ziua Filmului Romanesc se anunta a fi in acest an extrem de bogata in premiere autohtone, iar telespectatorii HBO vor putea urmari in premiera si in exclusivitate pe micul ecran o selectie din filmele de scurt si lung metraj produse si lansate in Romania in 2010, multe dintre acestea fiind realizate cu participarea HBO.
    Seara de luni, 23 august, incepe in forta la HBO: de la ora 19:00, cei aflati in fata micilor ecrane se vor putea "incalzi" cu doua scurt metraje autohtone cu un... mai mult
  • The Shukar Collective Project - din 24 iunie la HBO

    Joi, 17 Iunie 2010, Categoria: Recomandari TV

    The Shukar Collective Project - din 24 iunie la HBO Joi, 24 iunie 2010, ora 20:00, telespectatorii HBO vor putea urmari in premiera documentarul original produs de HBO Central Europe, The Shukar Collective Project, regizat de Matei-Alexandru Mocanu. Finalist al Concursului National de Scenarii in 2009, si co-produs de HiFilm Productions, filmul spune povestea Shukar Collective, cunoscutul grup care a alaturat muzica ursarilor cu stilurile electro, drum'n'bass, dub, hip-hop, jazz si cu un puternic concept vizual, creand un curent unic.
    Filmul urmareste formarea si evolutia fenomenului Shukar Collective, intr-o maniera vizuala... mai mult
  • Damages-in premiera si exclusivitate la AXN

    Marti, 29 Septembrie 2009, Categoria: Recomandari TV

    Damages-in premiera si exclusivitate la AXN Serialul Damages/Daune si interese care le are in rolurile principale pe Glenn Close si Rose Byrne va fi difuzat la AXN din 6 octombrie, in fiecare marti, de la ora 22.00, cu cate doua episoade.
    Castigator a 3 premii Emmy si a Globului de Aur, Damages/Daune si interese este un thriller plin de suspans care se desfasoara in lumea marilor procese de la New York. Serialul se concentreaza pe vietile complicate ale influentei avocate Patty Hewes (Glenn Close) si a tinerei si ambitioasei ei protejate Ellen Parsons (Rose Byrne). Ellen primeste un proces ce-l are drept tinta pe... mai mult
  • Wall-E in premiera TV la HBO

    Joi, 23 Iulie 2009, Categoria: Recomandari TV

    Wall-E in premiera TV la HBO Unul dintre cele mai premiate lung metraje de animatie ale ultimilor ani, WALL-E (r. Andrew Stanton, SUA, 2008), soseste pe micile ecrane din Romania, in premiera si in exclusivitate la HBO. Astfel, duminica, 26 iulie, de la ora 20:00, telespectatorii Home Box Office vor putea sa urmareasca super-productia marca Disney-Pixar, rasplatita cu peste 40 de distinctii ale festivalurilor de film si asociatiilor de cineasti in 2008.
    Filmul va fi difuzat in varianta dublata in limba romana.
    WALL-E este cel mai recent castigator al Premiului Oscar pentru Cel mai bun film de lung... mai mult
  • Australia- un nou documentar original HBO Romania

    Luni, 20 Iulie 2009, Categoria: Recomandari TV

    Australia- un nou documentar original HBO Romania HBO Romania are onoarea sa prezinte in luna iulie un nou documentar original, Australia, in regia lui Claudiu Mitcu.
    Documentarul descrie experientele echipei nationale de fotbal a persoanelor fara adapost (homeless) din Romania si participarea acesteia la Homeless World Cup Melbourne in decembrie 2008.
    Personajele sunt sase oameni fara adapost din Timisoara si din imprejurimi, adunati de Mihai Rosus, coordonatorul si antrenorul echipei. Acesta incearca sa-i transforme in sportivi, chiar si amatori, in ciuda statutului lor social.
    Vasile Bereghi, Beniamin... mai mult
  
asdasd