Grila de programe si recomandari Diva Universal - decembrie 2010

Marti, 9 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

Grila de programe si recomandari Diva Universal - decembrie 2010 Nevestele din Orange County Sezonul II

Final de sezon - 5 decembrie


Premiera – Nevestele din Orange County Sezonul III

In fiecare weekend de la 19:00, din 11 decembrie


Nu pierde finalul sezonului II din serialul Nevestele din Orange County, pe 5 decembrie. Super serialul care a lansat o franciza reality lifestyle continua cu premiera sezonului III, din 11 decembrie. Avand in centrul atentiei vietile private ale rezidentilor privilegiati din comunitatea de elita a Californiei de Sud, serialul ofera o imagine amanuntita a existentei de zi cu zi a celor decadenti si extravaganti. Un documentar cu cei instariti, bronzati si fabulosi!

Seriale in premiera care continua

Sotii de militari Army Wifes (sezonul II) - Premiera teritoriala

Doua episoade in fiecare miercuri, de la 21:00 si 22:00


"Sotii de militari" urmareste conflictele, visurile si prieteniile unui grup diversificat de femei - si un barbat - ce detin toti un singur lucru in comun - locuiesc cu sotii si familiile lor intr-un post activ al armatei. In acest nou serial incitant, sotiile se confrunta cu presiunile armatei, trebuind sa-si lase vietile in urma pentru cea de sotie de militar.

Ofiteri incepatori (Rookie Blue) - Premiera teritoriala

In fiecare duminica la 21:00 - Final de sezon 19 decembrie


Acest serial fascinant urmareste cinci politisti incepatori ce plonjeaza in lumea plina de mize a politiei urbane - unde chiar si cea mai mica greseala poate avea consecinte fatale. Ofiteri incepatori urmareste prietenia si competitia acestei familii de incepatori - unde prietenii invata pe cale cea mai grea ca nici cel mai aspru antrenament nu te poate pregati pentru viata.

Lege si Ordine: Intentii criminale, Sezonul 9

In fiecare luni, la 21:00


Orasul care nu doarme niciodata are nevoie de cativa detectivi speciali pentru a-i aduce si pe cei mai malefici criminali in fata justitiei. si Echipa Speciala de la Departamenttul de Politie din New York este exact acea echipa. In sezonul al noua-lea, Nicholas apeleaza la tatal sau pentru asistenta cand lui si lui Stevens le este repartizat cazul unui agent imobiliar ucis, iar un vechi caz de-al detectivului Stevens se intoarce si o bantuie cand o crima se potriveste cu profilul unui criminal in serie deja executat. Sa fie o copie fidela sau Stevens a ajutat la prinderea si condamnarea unui nevinovat? Cu actorul nominalizat la Oscar Jeff Goldblum (The Fly) in rolul Detectivului Zach Nichols.

FILME IN PREMIERA IN LUNA DECEMBRIE

SEARA THRILLERELOR


Fara control (Out of control)

Vineri, 3 decembrie, de la 21:00


Marcie Cutler este o tanara ofiter criminalist, inteligenta, care-si doreste sa devina detectiv. Dar cand accepta sa lucreze sub acoperire dupa ce un informator al politiei este ucis intr-un conflict cu traficantii de droguri, se indragosteste de criminalul pe care ar trebui sa-l urmareasca….Cu Laura Vandervoort.

Unghi invers (Reverse angle)

Vineri, 17 decembrie, de la 21:00


"Reverse Angle" o prezinta pe Emmanuelle Vaugier in rolul unei jurnaliste de investigatie, Eve Pretson. Dupa ce Eve reuseste sa se tarasca afara din ramasitele unei masini in flacari, suferind o pierdere totala a memoriei, cauta cu disperare raspunsuri pentru a pune cap la cap fragmentele difuze din viata ei.

SEARA FETELOR

Sunshine (Raza de soare)

Marti, 7 decembrie, de la 21:00


"Sunshine" urmareste o familie de evrei, de-a lungul a trei generatii, ridicandu-se de pe pozitii umile la statutul de oameni bogati si puternici, in Imperiul Austro-Ungar aflat in decadere. Acest film premiat il prezinta pe Ralph Fiennes exceland in interpretarea catorva roluri, si, totodata vietile unor maghiari celebri pe cand sufereau de anti-semitism si persecutia evreilor in Ungaria celui de-al Doilea Razboi Mondial. In distributie: Jennifer Ehle si Rachel Weisz.

Iubire si Tradare (The devil’s mistress)

Marti, 14 decembrie, de la 21:00 si 23:00


Actiunea filmului se petrece intre 1642 si 1660 si prezinta progresul Razboiului Civil din Anglia, prin ochii unei fete in varsta de 17 ani, personajul fictiv Angelica Fanshawe (Andrea Risenborough). In aceasta poveste dramatica despre intriga si dorinta, urmarim incercarile de manipulare si mahnirea Angelicai, care exploateaza tara aflata in criza pentru a-si consolida propria pozitie.

FILME DE CRaCIUN

Miri si socri (Will you merry me) (Marti, 21 decembrie, de la 19:10) - doi oameni foarte diferiti se indragostesc, acum este randul parintilor sa accepte acest lucru. In Un inger de Craciun (Christmas Angel) (Miercuri, 22 decembrie, de la 19:10), Ashley este cuprinsa de melancolia Craciunului si faptul ca nu are o slujba nu o ajuta deloc. Dar vecinul ei Nick stie exact ce sa faca. Ii propune sa fie asistenta lui in cel mai bun domeniu posibil: sa-i ajute pe ceilalti. Exista o singura clauza, nu poate sa spuna nimanui ca noul ei sef este un Mos Craciun secret. Si hotii revin acasa de Craciun! (Christmas Caper) (Vineri, 24 decembrie, de la 19:10), o prezinta pe Cate (Shannen Doherty), care incearca sa ascunda pe cat posibil vestea ca a fost trasa pe sfoara de mentorul ei cand un jaf al unei bijuterii nu a mers asa cum planuisera. Va intoarce oare fila de dragul familiei sale? In filmul Un Craciun in nori (Christmas in the clouds) (Sambata, 25 decembrie, la 19:10), Ray este noul manager al unei statiuni de ski. Convins ca noul oaspete, o frumoasa doamna, este un critic din partea exclusivistei agentii de turism Worthington Travel Guide, Ray este hotarat sa obtina o buna recomandare din partea acesteia. Dar musafira – care de fapt este o indianca Mohawk – are propriile obiective: a venit aici sa-l gaseasca pe barbatul cu care a tot schimbat emailuri romantice.
  
asdasd