Damages-in premiera si exclusivitate la AXN

Marti, 29 Septembrie 2009, Categoria: Recomandari TV

Damages-in premiera si exclusivitate la AXN Serialul Damages/Daune si interese care le are in rolurile principale pe Glenn Close si Rose Byrne va fi difuzat la AXN din 6 octombrie, in fiecare marti, de la ora 22.00, cu cate doua episoade.

Castigator a 3 premii Emmy si a Globului de Aur, Damages/Daune si interese este un thriller plin de suspans care se desfasoara in lumea marilor procese de la New York. Serialul se concentreaza pe vietile complicate ale influentei avocate Patty Hewes (Glenn Close) si a tinerei si ambitioasei ei protejate Ellen Parsons (Rose Byrne). Ellen primeste un proces ce-l are drept tinta pe Arthur Frobisher (Ted Danson), un miliardar acuzat ca si-a vandut in mod ilegal actiunile, reusind astfel sa-si salveze averea, dar si sa-si falimenteze angajatii. Inteligenta dar naiva, Ellen isi da repede seama ce inseamna sa castigi cu orice pret si ca, uneori, miza o reprezinta chiar viata cuiva.

Intrebata ce a atras-o la rolul principal din Damages/Daune si interese, Glenn Close a spus: “Am fost interesata de diferentele care inca exista intre sexe, pentru ca o femeie care detine  puterea este perceputa altfel decat un barbat care detine puterea. Este ceva obisnuit ca un barbat sa detina puterea. Asa este de secole. Exista inca situatii in care foarte multi considera ca este ingrozitor sa primeasca ordine de la o femeie.”

Glenn Close a castigat atat Globul de Aur cat si premiul Emmy pentru prestatia excelenta pe care a avut-o in rolul avocatei Patty Hewes din serialul Damages/Daune si interese.  Ea a declarat ca pregatirile facute pentru rolul lui Patty Hewes au fost fascinante pentru ca i-au oferit ocazia sa intalnesca multe femei considerate a fi cele mai bune in domeniul juridic, inclusiv pe avocata care i-a pus sub acuzare pe Osama Bin Laden si pe primul terorist judecat pentru bombardarea World Trade Center-ului.

Damages/Daune si interese – un serial de exceptie, in premiera si in exclusivitate la AXN, din 6 octombrie, in fiecare marti, de la ora 22:00.
  
asdasd