Chat live cu Joe Flanigan - Stargate Atlantis

Joi, 14 Mai 2009, Categoria: Diverse

Chat live cu Joe Flanigan - Stargate Atlantis AXN – reteaua internationala de televiziune de actiune si aventura apartinand concernului Sony Pictures Television International – organizeaza un chat live cu starul din STARGATE: ATLANTIS, Joe Flanigan, pe 20 mai, de la ora 20:00, in care toti fanii si toti telespectatorii pot sa ii puna intrebari "Colonelului John Sheppard" prin intermediul website-ului canalului. STARGATE: ATLANTIS este cel mai popular serial difuzat in acest moment la AXN SCI-FI.

Toti fanii si telespectatorii au ocazia sa discute intr-un chat live cu starul din STARGATE: ATLANTIS, Joe Flanigan pe website-ul AXN (axn.ro) pe 20 mai, la ora 20:00. STARGATE: ATLANTIS este un evergreen SF extrem de popular, in care Joe Flanigan interpreteaza personajul principal, talentatul pilot, Colonelul John Sheppard, conducatorul militar al expeditiei Atlantis. AXN SCI-FI – canalul care difuzeaza acest serial cu o uriasa popularitate – difuzeaza in prezent al treilea sezon, iar pe AXN al doilea sezon a inceput pe 10 mai.



Cu ocazia acestui eveniment specific va fi creat un chat room pe site-ul AXN care va fi deschis fanilor si telespectatorilor din toate tarile regiunii in timpul perioadei propriu-zise de discutii, astfel ca pe 20 mai, de la ora 20:00, timp de o ora, oricine poate intra in conversatia live. Va veti putea scrie intrebarile specifice iar Dl. Flanigan va raspunde la care doreste.

Chat room-ul va fi deschis vizitatorilor timp de o saptamana inainte de eveniment, astfel ca incepand cu 13 mai va puteti trimite in avans intrebarile pe care doriti sa le puneti D-lui Flanigan. Va fi necesar ca intrebarile sa fie scrise in limba engleza, iar el va raspunde la cat de multe va putea in intervalul de timp fixat.

Joe Flanigan, in varsta de 42 de ani, nu numai ca joaca rolul Colonelului John Sheppard, ci a si participat la scrierea scenariului a doua episoade din STARGATE: ATLANTIS (Sezonul 2, Episodul 12 si Sezonul 4, Episodul 15). A aparut de asemenea si in CSI: Miami (Sezonul 2, Episodul 14) si in STARGATE SG-1 (Sezonul 10, Episodul 3). În viata particulara, el este tatal a trei copii. Este un schior excelent si a castigat doua premii la Waterkeepers' Alliance in 2006.
  
asdasd