Crezi ca stii sa dansezi?

Miercuri, 2 Septembrie 2009, Categoria: Noutati

Crezi ca stii sa dansezi? AXN - reteaua internationala de televiziune de actiune si aventura apartinand concernului Sony Pictures Television International va difuza in luna septembrie, in premiera si in exclusivitate, un nou reality show „So You Think You Can Dance / Crezi ca stii sa dansezi?” care este in cautarea celor mai buni dansatori din America.

So You Think You Can Dance/Crezi ca stii sa dansezi?,  sezonul 3 - din 5 septembrie, in fiecare weekend, de la ora 15:00, cate 2 episoade !



Acest incredibil de incitant reality show a castigat 3 premii Emmy Primetime si este unul dintre cele mai populare seriale din SUA.

Juriul il cauta pe cel mai bun dansator din America, adica pe cel care, la finalul celor 23 de episoade, va castiga 250.000 de dolari!

So You Think You Can Dance/ Crezi ca stii sa dansezi? este un show in care dansatorii trebuie sa ii impresioneze pe cei din juriu cu miscari si coregrafii originale. Cei care trec de preselectii sunt invitati la o auditie la Las Vegas, unde vor fi ajutati de catre cei mai mari coregrafi sa isi faca cea mai potrivita coregrafie, fiecare avand stilul sau unic.

De la salsa la hip-hop, de la disco la jazz, tinerele sperante dau tot ce pot pentru a impresiona juriul si pe spectatori. Cei pe care publicul ii considera cei mai slabi sunt adusi in fata unui juriu care ia decizia finala, conform careia doi dintre concurenti trebuie sa paraseasca competitia.

Sezonul incepe cu primele auditii de la New York: dansatorii entuziasti care vor sa devina campioni formeaza o coada de un kilometru si jumatate… si este numai 7 dimineata! Fiecare participant are la dispozitie un singur minut, dupa care juriul decide cine trece la urmatoarea auditie. Show-ul urmareste cele mai interesante si mai incitante momente din concurs si, mai tarziu, pe cei mai buni 20 de dansatori de stiluri clasice, balet, salsa, jive, hip-hop si krumping. Cine ii va lasa muti de uimire pe membrii juriului, cine le va patrunde in inima si cine se va dovedi a fi cel mai bun dansator din America?

Creatorul acestei productii spectaculoase si dinamice este Simon Fuller, managerul familiei Beckham si cel care sta in spatele celui mai de success show din televiziune, American Idol.
  
asdasd