AXN iti da intalnire cu Matthew Fox

Marti, 2 Iunie 2009, Categoria: Diverse

AXN iti da intalnire cu Matthew Fox AXN, reteaua internationala de televiziune de actiune si aventura apartinand concernului Sony Pictures Television International, lanseaza astazi un concurs incitant ce ofera participantilor sansa de a se intalni la Budapesta cu Matthew Fox, vedeta din LOST:Naufragiatii. Concursul este deschis publicului din sase tari din Europa Centrala in care se difuzeaza AXN: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Romania si Bulgaria. Este prima vizita in regiune a unui star atat de apreciat si de popular care vine la invitatia AXN.

De azi, 1 iunie si pana duminica, 7 iunie, participantii pot intra pe website-ul AXN, www.axn.ro, sectiunea de concurs pentru a raspunde la trei intrebari legate de LOST:Naufragiatii. La finalul concursului, participantii care au raspuns corect la toate cele 3 intrebari vor participa la tragerea la sorti iar norocosul castigator va beneficia de o excursie pentru doua persoane la Budapesta, unde va face cunostinta cu Matthew Fox, care joaca rolul lui Jack Shephard, in cadrul unui eveniment VIP exclusiv gazduit de AXN CE in seara de 14 iunie 2009.



"Suntem incantati ca Matthew Fox a acceptat invitatia noastra de a veni la Budapesta drept primul invitat din LOST al canalului AXN in Europa Centrala", spune Eddie Nelson, manager general al retelei SPT in Europa Centrala. "AXN isi doreste sa ofere publicului loial experiente unice, legate de serialele lor favorite si stim cu totii ca vizita lui Matthew va fi o sansa speciala pentru niste admiratori foarte norocosi."

LOST:Naufragiatii, sezonul 5 este difuzat in prezent la AXN, in fiecare miercuri de la ora 22:00. Sezonul 6 – ultimul al serialului – va fi lansat la AXN in 2010.
  
asdasd