Sezonul 2 din Renovare extrema incepe la AXN

Joi, 24 Februarie 2011, Categoria: Recomandari TV

Sezonul 2 din Renovare extrema incepe la AXN AXN prezinta in premiera sezonul 2 din serialul Renovare extrema.

Reality show-ul Renovare extrema/ Extreme Makeover: Home Edition prezinta o echipa de designeri, sute de muncitori si uneori chiar si vecinii ce se afla intr-o cursa contra cronometrului, lucrand la un proiect a carui implinire ar dura de obicei luni bune.

Ei au insa la dispozitie 7 zile pentru a renova complet o casa – interiorul si exteriorul casei plus gradina.

De aceasta schimbare se va bucura o familie nominalizata de prieteni si familie si aleasa de catre realizatorii emisiunii.

In fiecare episod, este prezentata o familie care s-a confruntat de curand cu o problema grava (un dezastru natural sau un membru al familiei care este bolnav si nu poate munci). Producatorii emisiunii cu ajutorul unui antreprenor local si a mai multor companii de constructii, vor reface complet casa familiei respective. Aceasta refacere include interiorul si exteriorul casei, dar si zona care inconjoara locuinta.

Toata operatiunea dureaza sapte zile, timp in care familia este plecata intr-o vacanta platita de catre producatorii emisiunii. Daca locuinta este grav avariata si nu poate fi reparata, atunci producatorii o inlocuiesc in totalitate. Materialele folosite si munca depusa la constructia casei nu sunt platite, ci sunt asigurate de voluntari.

Reality show-ul a avut premiera in Statele Unite in februarie 2004 la ABC si este derivat din reality show-ul Extreme Makeover in care femei si barbati atent selectionati primeau o infatisare noua. Acest format in care o familie obisnuita pleaca in vacanta si se intoarce intr-o casa imbunatatita s-a bucurat de un succes foarte mare si a intrecut in popularitate serialul original Extreme Makeover.

Producatorii au declarat ca in fiecare an primesc mii de scrisori de la oameni care au nevoie de ajutor. Familiile alese trebuie sa indeplineasca doua criterii principale: in primul rand, trebuie sa aiba intr-adevar nevoie de o mana de ajutor si, in al doilea rand, trebuie sa fie oameni generosi care la randul lor ofera ceva comunitatii. Emisiunea a ajutat familii care au trecut printr-un eveniment tragic, dar au stiut cum sa depaseasca toate obstacolele si sa-si pastreze optimismul. De asemenea, de ajutor au beneficiat si familiile veteranilor de razboi, parinti singuri, familii cu copii foarte bolnavi (de cancer, cu un handicap mintal sau infectati cu virusul HIV), familii care au trecut printr-un incendiu, inundatie, uragan sau care au pierdut o persoana draga.

Din 4 martie si telespectatorii AXN pot urmari sezonul doi din acest reality show interesant dar si emotionant, in premiera si in exclusivitate, de luni pana vineri, de la ora 20:00.
  
asdasd