Courtney Cox intr-un rol nominalizat la Globurile de Aur in Cougar Town

Miercuri, 2 Martie 2011, Categoria: Recomandari TV

Courtney Cox intr-un rol nominalizat la Globurile de Aur in Cougar Town Incepand cu 16 martie veti putea s-o revedeti pe Courteney Cox intr-un serial in premiera difuzat in fiecare miercuri, de la ora 21:00 pe AXN.

Cougar Town este un serial ce o are pe Courteney Cox in rolul principal.

Actrita, care a fost nominalizata la Globurile de Aur pentru rolul din acest serial, o interpreteaza pe Jules Cobb o mama trecuta de 40 de ani, recent divortata, care se confrunta cu provocarile, capcanele si beneficiile deseori amuzante care vin odata cu acest nou capitol al vietii.

In aceasta calatorie, este insotita de fiul ei adolescent, de fostul sot si de prieteni, care impreuna formeaza familia ei extinsa, atipica dar intotdeauna alaturi de ea pentru sprijin... chiar daca uneori au un mod mai ciudat de a-l arata. Pe langa aspectele comice ale serialului, Cox, care are 46 de ani, se straduieste sa evidentieze problemele cu care se confrunta femeile mature.

Intr-unul dintre episoade, personajul interpretat de Cox isi arata semnele lasate de nastere, iar actrita a insistat sa filmeze ea insasi scena. Acest fapt i-a uimit pe multi dintre prietenii ei, mai ales pe fosta ei colega de platou, Jennifer Aniston.

In Cougar Town, Courteney Cox este Jules, o mama recent divortata care exploreaza adevarul despre cum e perceputa iubirea si imbatranirea in societatea noastra obsedata de frumusete si tinerete. In timp ce multe tinere de 20 de ani trec prin viata experimentand provocarile si uneori problemele amuzante provocate de relatiile amoroase, Jules a fost responsabila, s-a casatorit si a crescut un fiu. Acum, trecuta de 40 de ani, Jules porneste intr-o calatorie a descoperirii de sine, inconjurata fiind de alte persoane divortate sau singure, dornice sa retraiasca vremuri demult apuse.

Alaturi de ea, se afla prietenii si familia: Laurie (Busy Philipps), colega mai tanara si mai aratoasa care o incurajeaza sa se distreze; Ellie (Christa Miller), confidenta sarcastica multumita de viata ei alaturi de un sot mediocru, Andy (Ian Gomez); fostul ei sot, Bobby (Brian Van Holt), clasicul „branza buna in burduf de caine” care-i pune rabdarea la incercare in educatia fiului lor adolescent Travis (Dan Byrd); si recent divortatul vecin Grayson (Josh Hopkins), care se dovedeste a fi catalizatorul perfect pentru Jules.

Courteney Cox a devenit faimoasa peste noapte datorita serialului de comedie laureat cu Emmy Friends/ Prietenii tai in care a interpretat rolul nevroticei dar adorabilei Monica Gellar. De data aceasta, ea face echipa cu creatorul serialului Scrubs/Stagiarii, Bill Lawrence pentru a ne oferi sitcomul Cougar Town. De asemenea, cei doi sunt si producatori executivi prin intermediul companiilor lor Coquette si, respectiv, Doozer. Cox a debutat in 1984 in soap-opera As the World Turns si, imediat dupa, a primit un rol in clipul facut de Brian de Palma pentru piesa lui Bruce Springsteen Dancing in the Dark.

Primul sau rol important a venit in 1987, cand a interpretat-o pe isteata iubita a lui Michael J. Fox in Family Ties.

Dupa aceea, a aparut si in cateva filme de cinema, inclusiv succesul de box-office Ace Ventura: Pet Detective, in care a jucat a jucat cu Jim Carrey. Cox a mai jucat in comedia horror Scream, care a incasat peste 100 de milioane de dolari, in 3000 Miles to Graceland, Mr. Destiny, Cocoon: The Return, Zoom, November, The Longest Yard si Barnyard.
  
asdasd