Ajuta o familie de sarbatori! Donatia ta conteaza!

Miercuri, 9 Decembrie 2009, Categoria: Noutati

Ajuta o familie de sarbatori! Donatia ta conteaza! In apropierea Craciunului, AXN si Crucea Rosie Romana vor sprijini cu alimente si jucarii 500 de familii sarace care au copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Familiile au fost selectate in urma unor anchete sociale efectuate de Crucea Rosie in 5 judete din Romania: Dolj, Olt, Gorj, Hunedoara si Ilfov.

Pentru a ajuta cat mai multe persoane din judetele metionate, AXN si Crucea Rosie Romana lanseaza in perioada 4-13 decembrie, campania umanitara Ajuta o familie de sarbatori! Donatia ta conteaza.

Oricine doreste sa ajute o familie saraca poate dona alimente greu perisabile si jucarii, in hipermarketul Carrefour Baneasa, in perioada 4-8 decembrie, in spatiile special amenajate la iesire, pe linia caselor.

Donatiile de alimente si jucarii se pot face si la sediile filialelor Crucii Rosii din judetele Dolj, Olt, Gorj, Hunedoara si Ilfov.

Adresele celor 5 filiale Crucea Rosie Romana pot fi gasite pe site-urile www.axn.ro si www.crucearosie.ro.

In saptamana 14-20 decembrie 2009, pachetele cu alimente si jucarii vor fi distribuite de catre filialele Crucii Rosii Romane impreuna cu AXN in cadrul unor serbari de Craciun organizate in comunitatile in care locuiesc familiile sarace selectate.
  
asdasd