Forest Whitaker joaca intr-un nou serial de actiune

Luni, 4 Aprilie 2011, Categoria: Recomandari TV

Forest Whitaker joaca intr-un nou serial de actiune Incepand cu 7 aprilie veti putea sa-l revedeti pe Forest Whitaker, castigatorul Oscarului pentru rolul din Ultimul Rege al Scotiei intr-un nou serial inspirat din Minti criminale, numit Minti criminale: Comportament suspect.

Serialul urmareste aventurile unei echipe UAC (Unitatea de Analiza Comportamentala), un grup exceptional de agenti FBI este condus de agentul special Sam Cooper, (Forest Whitaker).

Echipa agentului Cooper are anumite crezuri de la care nu se abate si este constanta in misiunea ei, aceea de a aduce in fata justitiei cei mai periculosi criminali ai tarii. Cooper este un lider, atat din punct de vedere mental, cat si fizic, si nu se teme sa isi riste cariera pentru convingerile sale. De asemenea, Cooper incearca sa evite birocratia politica si, pentru asta, a ales cativa agenti cu care lucreaza pe teren, departe de Quantico.

Intre acestia, se regasesc incapatanata si deschisa Beth Griffith, cea mai noua membra a echipei, transferata de la Unitatea de Analiza a Amenintarilor Potentiale a FBI; fostul soldat britanic din Trupele Speciale Mick Rawson, un tip increzator in sine, atragator si, totodata, un tragator de elita; John "Prophet" Sims, un fost condamnat istet si calm, o prezenta de tip Zen, decis sa-si spele pacatele; Gina LaSalle, o atragatoare agenta ce pare sa aiba un al 6-lea simt; si Penelope Garcia, specialista in computere care ajuta UAC-ul de ani de zile. Acest grup exceptional de agenti FBI nu se dau in laturi de la nimic pentru a-i aduce in fata justitiei pe cei mai periculosi criminali aflati, deocamdata, in libertate.

Cel mai important personaj al acestui nou serial este interpretat de Forest Whitaker. El a fost recunoscut international odata cu rolul din filmul lui Neil Jordan, The Crying Game (1992), castigator al unui premiu Oscar. In 1988, Whitaker a fost nominalizat la Globurile de Aur si a fost recunoscut ca cel mai bun actor la Cannes, pentru rolul legendei jazzului, Charlie Parker, din filmul lui Clint Eastwood, Bird. A fost vazut in Phenomenon, alaturi de John Travolta si Robert Duvall, si in thrillerul science-fiction Species, alaturi de Ben Kingsley si Michael Madsen.

Whitaker este recunoscut pentru intensitatea cu care isi studiaza rolurile, iar rolul lui din 2006 din Ultimul rege al Scotiei a fost foarte apreciat de critici si de public, si i-a adus multe premii, printre care si premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal.

Din 7 aprilie, la AXN va fi difuzat in premiera si in exclusivitate sezonul 1 din acest serial incitant si interesant, la doar 2 luni de la premiera in Statele Unite. Acesta va putea fi urmarit in fiecare joi, de la ora 22:00.
  
asdasd