Finaluri fericite

Miercuri, 25 Mai 2011, Categoria: Recomandari TV

Finaluri fericite Finaluri fericiteeste o comedie noua care examineaza relatiile in continua schimbare dintr-un grup de prieteni apropiati. Nunta lui Alex si Dave ar trebui sa marcheze cea mai fericita zi din viata lor, dar Dave este parasit la altar. Acum, prietenii lor, Max, Brad, Jane si Penny se intreaba daca vor trebui sa decida daca sa aleaga intre cei doi. Sau are grupul tot ce ii trebuie ca sa ramana impreuna chiar si cand fiecare eveniment devine o negociere? In cele din urma, Alex si Dave ajung la un armistitiu, dar despartirea lor schimba dinamica in grup si complica vietile tuturor. Sunt multe intrebari care-si asteapta raspunsul, fiecare isi pune sub semnul indoielii orice alegere pe care o face, dar in ciuda provocarilor cu care se confrunta, cei sase sunt increzatori ca prietenia lor va rezista si ca in cele din urma isi vor rezolva problemele.

Serialul Finaluri fericiteofera o perspectiva proaspata si amuzanta asupra prieteniei in acceptiune moderna si asupra a ceea ce este dispusa o familie sa faca pentru a ramane unita.

Rolurile principale sunt interpretate de Elisha Cuthbert (Alex), Zachary Knighton (Dave), Eliza Coupe (Jane), Adam Pally (Max), Damon Wayans Jr. (Brad) si Casey Wilson (Penny).

Elisha Cuthbert este cunoscuta publicului mai ales din serialul 24, un serial premiat si foarte apreciat atat de telespectatori cat si de critici, in care a interpretat-o pe fiica personajului principal, jucat de Kiefer Sutherland, si din filmul The girl next door.

Celalalt membru al cuplului care pericliteaza prietenia grupului de 6 prieteni, este interpretat de Zachary Knighton, pe care publicul il va recunoaste cu siguranta din serialul Flash Forward: Amintiri din viitor, care a fost difuzat in exclusivitate si la AXN.

Finaluri fericite s-a bucurat de un inceput promitator in Statele Unite: primele doua episoade ale serialului au avut cel mai mare rating in tronsonul lor orar, in grupul de varsta 18-34.

Acest serial va avea premiera la AXN pe 8 iunie, la doar doua luni de la premiera in SUA, si va fi difuzat in premiera si in exclusivitate in fiecare miercuri, de la ora 21:00.
  
asdasd