Pentru prima data celebrul personaj Hannibal Lecter vine in lumea televiziunii

Joi, 21 Martie 2013, Categoria: Recomandari TV

Pentru prima data celebrul personaj Hannibal Lecter vine in lumea televiziunii Inainte de “Tacerea mieilor”, chiar inainte de “Dragonul Rosu”, Dr. Hannibal Lecter era un psihiatru genial angajat la FBI. Misiunea sa: sa-l ajute pe inzestratul psiholog criminalist, Will Graham care era chinuit de abilitatea sa de a patrunde in gandurile criminalilor in serie.

Din mintea plina de imaginatie a scenaristului Bryan Fuller (Heroes, Pushing Daisies) si realizat sub conducerea artistica a regizorului David Slade (Twilight: Eclipse, 30 Days of Night), s-a nascut Hannibal, un serial drama in format de o ora. Serialul infatiseaza relatia timpurie dintre personajul faimos al lui Thomas Harris, renumitul psihiatru Hannibal Lecter si inzestratul psiholog criminalist FBI, Will Graham. Acest thriller stilizat spune o poveste originala despre arta manipularii.

Drama procedurala complexa creata de Bryan Fuller reprezinta cel mai recent serial original AXN, conceput pentru canalele AXN din intreaga lume: Asia, America Latina, Brazilia, Europa Centrala si Peninsula Iberica. Hannibal se va bucura de o lansare internaționala, va fi difuzat in 80 tari si tradus in 18 limbi. Hannibal este produs de Gaumont International Television in asociere cu Sony Pictures Television Networks.
  
asdasd