Recomandari TV

  • Sora Jackie revine cu sezonul al doilea

    Marti, 3 Mai 2011, Categoria: Recomandari TV

    Sora Jackie revine cu sezonul al doilea Castigator a doua premii Emmy si nominalizat doi ani consecutiv la Globul de Aur si SAG Awards, Sora Jackie este o comedie neagra de o jumatate de ora, emotionanta si amuzanta. Edie Falco interpreteaza personajul pricipal, Jackie Peyton, o asistenta de la Urgente cu propria justitie medicala.
    Jackie “navigheaza” intr-un sistem de sanatate in naruire, incercand sa faca tot posibilul pentru a le oferi pacientilor cea mai buna ingrijire. Fie ca dojeneste un medic infatuat pentru ca nu i-a ascultat sfatul sau ca fura un colier pretios de la un barbat care a injunghiat o... mai mult
  • Clopotele de nunta bat pentru Kate si William

    Vineri, 15 Aprilie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Clopotele de nunta bat pentru Kate si William Celebra nunta regala a Printului William al Marii Britanii cu cea care va deveni viitoarea Regina a Anglei, Kate Middleton va fi sarbatorit la DIVA Universal cu trei zile, de filme cu tema nuntii, de vineri, 29 aprilie pana duminica 1 mai, plus doua documentare despre relatia lor de dragoste - William si Kate: O iubire moderna si William, Kate si Opt Nunti Regale, difuzate joi, 28 aprilie, la 22:50, respectiv 23:30.
    Pe 16 noiembrie, Clarence House a anuntat logodna Printului William cu Kate Middleton. Nunta celor doi, programata pe 29 aprilie la Westminster Abbey, va atrage o... mai mult
  • Urzeala tronurilor

    Vineri, 8 Aprilie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Urzeala tronurilor Incepand cu 18 aprilie, pe HBO veti putea urmari un nou serial istoric Urzeala Tronurilor.
    Inspirat din celebra serie de romane A Song of Ice and Fire, de George R.R. Martin, drama fantastica Urzeala Tronurilor reda lupta epica pentru putere ce are loc in vremuri incrancenate.
    Serialul spune povestea regilor si reginelor, a cavalerilor si renegatilor, a mincinosilor si nobililor, cu totii prinsi in lupta pentru castigarea tronului de fier. La inceputul serialului, Regele Robert Baratheon, casatorit cu Cersei Lannister (din corupta si bogata familie Lannister), ii cere ... mai mult
  • Un nou serial ce are ca tema viata din spitale

    Joi, 7 Aprilie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Un nou serial ce are ca tema viata din spitale In noul serial ce va fi difuzat incepand cu 13 aprilie pe canalul Diva Universal, veti putea face cunostinta cu medicii de la clinica Trei rauri din Pittsburg . Nu este vorba de un spital obisnuit ci despre cea mai importanta clinica specializata in transplant de organe din tara, unde medicii, donatorii si beneficiarii sunt intr-o permanenta cursa contra cronometru.
    In clinica Trei rauri fiecare moment conteaza. Totusi, sa ai de-a face cu familiile donatorilor in cele mai sumbre momente din vietile lor si sa te confrunti cu temerile si grijile beneficiarilor nelinistiti... mai mult
  • Forest Whitaker joaca intr-un nou serial de actiune

    Luni, 4 Aprilie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Forest Whitaker joaca intr-un nou serial de actiune Incepand cu 7 aprilie veti putea sa-l revedeti pe Forest Whitaker, castigatorul Oscarului pentru rolul din Ultimul Rege al Scotiei intr-un nou serial inspirat din Minti criminale, numit Minti criminale: Comportament suspect.
    Serialul urmareste aventurile unei echipe UAC (Unitatea de Analiza Comportamentala), un grup exceptional de agenti FBI este condus de agentul special Sam Cooper, (Forest Whitaker).
    Echipa agentului Cooper are anumite crezuri de la care nu se abate si este constanta in misiunea ei, aceea de a aduce in fata justitiei cei mai periculosi criminali ai... mai mult
  • KATE, NOUL CHIP AL JUSTITIEI!

    Luni, 28 Martie 2011, Categoria: Recomandari TV

    KATE, NOUL CHIP AL JUSTITIEI! Universal Networks International lanseaza prima co-productie cu USA Networks, Aproape legal, ce va avea premiera la Universal Channel pe 10 aprilie. Serialul va fi difuzat in fiecare duminica, de la 22:00.
    Kate Reed (Sarah Shahi) este un avocat al apararii la firma renumita din San Francisco a familiei sale Reed & Reed. Dezamagita din cauza rigiditatii sistemului legal, este ferm convinsa ca justitia poate fi facuta si in afara curtii de judecata si se indreapta spre o noua cariera, cea de mediator. Datorita abilitatii sale de a intelege natura umana, cunostintelor juridice... mai mult
  • Un nou serial in premiera, SPARTACUS: ZEII ARENEI

    Joi, 10 Martie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Un nou serial in premiera, SPARTACUS: ZEII ARENEI Spartacus: Zeii Arenei spune povestea primului campion al Casei Batiatus, Gannicus, carismaticul gladiator ce isi doreste sa devina campion in Capua. Actiunea serialului se petrece intr-o perioada dura, cand onoarea devenea din ce in ce mai importanta.
    Casa Batiatus se bucura de tot mai mult succes, mai ales datorita campionului Gannicus, al carui talent in manevrarea sabiei e egalat numai de pasiunea sa pentru vin si femei. Acestea sunt vremurile pe care le-a asteptat tanarul Batiatus. E gata sa-si dea tatal la o parte si sa preia controlul asupra averii. Pentru a se asigura... mai mult
  • Marti, dupa Craciun la HBO

    Marti, 8 Martie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Marti, dupa Craciun la HBO Cel de-al patrulea film de lung metraj regizat de Radu Muntean spune povestea lui Paul Hanganu, de 38 de ani, care trebuie sa aleaga intre cele doua femei pe care le iubeste: Adriana, sotia sa, si Raluca, tanara sa amanta care il ajuta sa se redefineasca. In Ajun de Craciun el va trebui sa ia o decizie.
    In rolurile principale ii veti putea vedea pe Mimi Branescu (in rolul lui Paul), Mirela Oprisor (in rolul Adrianei), Maria Popistasu (in rolul Ralucai), Dragos Bucur (in rolul lui Mircea), Victor Rebengiuc (in rolul lui Nucu).
    Pana acum filmul a participat la numeroase... mai mult
  • Courtney Cox intr-un rol nominalizat la Globurile de Aur in Cougar Town

    Miercuri, 2 Martie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Courtney Cox intr-un rol nominalizat la Globurile de Aur in Cougar Town Incepand cu 16 martie veti putea s-o revedeti pe Courteney Cox intr-un serial in premiera difuzat in fiecare miercuri, de la ora 21:00 pe AXN.
    Cougar Town este un serial ce o are pe Courteney Cox in rolul principal.
    Actrita, care a fost nominalizata la Globurile de Aur pentru rolul din acest serial, o interpreteaza pe Jules Cobb o mama trecuta de 40 de ani, recent divortata, care se confrunta cu provocarile, capcanele si beneficiile deseori amuzante care vin odata cu acest nou capitol al vietii.
    In aceasta calatorie, este insotita de fiul ei adolescent, de... mai mult
  • Sezonul 2 din Renovare extrema incepe la AXN

    Joi, 24 Februarie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Sezonul 2 din Renovare extrema incepe la AXN AXN prezinta in premiera sezonul 2 din serialul Renovare extrema.
    Reality show-ul Renovare extrema/ Extreme Makeover: Home Edition prezinta o echipa de designeri, sute de muncitori si uneori chiar si vecinii ce se afla intr-o cursa contra cronometrului, lucrand la un proiect a carui implinire ar dura de obicei luni bune.
    Ei au insa la dispozitie 7 zile pentru a renova complet o casa – interiorul si exteriorul casei plus gradina.
    De aceasta schimbare se va bucura o familie nominalizata de prieteni si familie si aleasa de catre realizatorii emisiunii.
    In... mai mult
  
asdasd